1 nov. 2013

Reduceri speciale de Sfintii Mihail si Gavril

Şi în acest an, cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, îţi oferim reduceri excepţionale la aproape toate cosmeticele naturale Ambrozeea. Ştim că doreşti să le faci cadouri deosebite şi naturale celor dragi, ce poartă numele de Mihail, Mihaela, Mihăiţă, Mihnea, Mihu, Mişu, Gabriel, Gabriela, Gavril, Gabi, Găbiţa, aşa încât am venit în întâmpinarea ta cu reduceri, livrare gratuită şi alte surprize. Citeşte mai jos să vezi ce surprize ţi-am pregătit.

www.ambrozeea.com
Reduceri la cosmetice naturale Ambrozeea de Sfintii Mihai Gavril 2013


În perioada 1-9 noiembrie,
la aproape TOATE cosmeticele naturale Ambrozeea.

Intră în magazin să vezi reducerile.
 
Cumpără în această perioadă
produse cosmetice naturale Ambrozeea
şi beneficiezi, pe lângă reducerile speciale, de:

- transport gratuit la comenzile peste 100 de lei
- bonus-surpriză la fiecare comandă
- ambalare elegantă de cadou, oferită gratuit
- fiecare comandă făcută între 1-9 noi. 2013 este înscrisă la tragerea la sorţi pentru acordarea Darului Îngerilor*, un *cadou surpriză oferit de Ambrozeea, în valoare de 250 lei

*Cadoul surpriză oferit de Ambrozeea cu ocazia Sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, va fi oferit prin tragere la sorţi, în ziua de 10 noiembrie, dintre persoanele care au făcut comenzi în perioada 1-9 noiembrie 2013. Cadoul surpriză, în valoare de 250 lei, va consta în produse cosmetice naturale Ambrozeea, cărţi, obiecte. Tragerea la sorţi se va face cu ajutorul random.org.
Perioada promoţiei de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril începe pe 1 noi. 2013 la ora 24.00 şi se încheie pe 9 nov.2013 la ora 24.00. Persoanele care, în această perioadă, vor comanda produse cosmetice naturale Ambrozeea, vor fi înscrise automat la tragerea la sorţi a cadoului surpriză oferit din partea Ambrozeea, în valoare de 250 lei. Câştigătorul va fi anunţat pe blog şi pe pagina noastră de facebook Ambrozeea şi pe mail. În cazul în care persoana nu răspunde sau nu a dat datele corecte, în termen de 48 de ore, se va face o nouă tragere la sorţi.
Cadoul va fi trimis prin Posta Romană în termen de 48 de ore de la data când a fost contactat câştigătorul.
 

Săpunurile şi cosmeticele naturale handmade Ambrozeea
sunt o modalitate sănătoasă, naturală, plăcută
de a îţi îngriji, înfrumuseţa, de a regenera şi însănătoşi pielea,
şi de a aduce starea de bine în corpul tău.

Săpunurile şi cosmeticele naturale Ambrozeea
sunt realizate numai din unturi şi uleiuri vegetale,
uleiuri vegetale preţioase: Argan, Jojoba, Shea, Trandafiri, etc.
plante româneşti, indiene şi din întreaga lume, petale de flori,
argile, propolis, polen, miere,
lapte de capră, lapte de migdale
combinate în formule sinergice, studiate şi testate, eficiente, sănătoase.

Fii un mesager al îngerilor
şi dăruieşte produse de îngrijire şi înfrumseţare 100% naturale,
iar noi te ajutăm să îndeplineşti aceasta,
oferindu-ţi reduceri considerabile



Oferă cadouri inspirate celor dragi în perioada 1-9 nov.2013
şi vei putea participa la tragerea la sorţi
pentru a primi Darul Îngerilor* oferit de Ambrozeea!


Cadouri cosmetice naturale Ambrozeea de Sfintii Mihai si Gavril 2013


Fii asemenea unui înger: dăruieşte!





6 comentarii:

  1. Excelenta idee!!! Va felicit! Chiar doream sa cumpar cateva cadouri handmade pentru prietenele mele, Gabriele si Mihaele, si cautam reduceri. Si, cu putin noroc, mai primesc si premiu pentru asta, la final!!! Hahaha! :) Multumim. O sa anunt dau vestea mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ange, ne bucuram ca am reusit sa-ti venim in intampinare cu reduceri si iti multumim pentru aprecieri si pentru comanda. :) La multi ani prietenelor tale! Speram sa se bucure si ele de cadourile tale, care vor fi naturale, sanatoase, benefice si frumoase! :) Si te asteptam sa revii...:)

      Ștergere
  2. Super! Ce frumos v-ati gandit...si asa frumos ati scris articolul, cu poze frumoase cu ingerasi. Imi place mult tot ce faceti. Esti speciala, Ambrozeea! Comand si eu zilele astea...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Magda, multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram ca iti plac creatiile noastre. :) Multumim si pentru comanda ta, precum si pentru fidelitate! :) Spor in tot ceea ce faci si tu bun si frumos!

      Ștergere
  3. Daaa...ce bine! Produsele voastre sunt exceptionale si comand mereu de la voi. Imi place ideea cu cadoul de la ingerasi. Sunt multe sarbatori in perioada asta. Si MIhail si Gavril, si acusi Sfantul Nicolae. Poate mai faceti si alte promotii. Am facut deja comanda. Multumesc anticipat! Sa aveti o saptamana plina de bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Dana! Stim ca revii mereu la noi si te numeri printre prietenele magazinului nostru! Si noua ne-a placut ideea cu darul de la ingerasi. :) Ne bucuram ca va place si voua. Sigur o sa mai avem promotii si oferte speciale. O sa va anuntam, ca de obicei. :) Multumim pentru comanda. Si tu sa ai zile frumoase de toamna si iti dorim tot ce e mai bun! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...