11 iul. 2014

Balsam natural cu Ulei de Argan pentru păr uscat, degradat sau creţ SOFT ZEEA HAIR

Balsamul natural SOFT ZEEA HAIR este un adevărat elixir vegetal natural cu ulei de Argan pentru părul uscat, pentru părul creţ, aspru şi rebel, pentru părul degradat şi ars în urma tratamentelor chimice de încreţiere (permanent), întindere cu placa, vopsirea şi decolorarea chimică a sa.

Balsamul natural are la bază o formulă specială din uleiuri naturale vegetale preţioase, unturi naturale presate la rece şi hidrolat de Lavandă.

Balsam natural păr uscat degradat sau creţ Soft Zeea HairPoate fi folosit fie pe părul uşor umed după spălare sau între spălări, de către persoanele cu părul creţ, aspru sau rebel sau cele cu păr uscat şi degradat, vopsit, decolorat sau cu permanent, pentru a hrăni, hidrata şi regenera într-un mod natural firele de păr de la rădăcină până în vârfuri.

Balsamul natural Soft Zeea Hair este cremos, parfumat delicat şi natural, conţine preţiosul ulei de Argan renumit pentru îngrijirea părului, unt de Shea şi unt de Cacao presate la rece care sunt intens hidratante şi hrănitoare, acizi graşi şi  proteine fortifiante din germeni de grâu şi ulei hrănitor din nucă de cocos, care hidratează, hrănesc şi conferă aspect mătăsos, strălucitor şi sănătos părului uscat, deteriorat. 


Ingrediente: unturi şi uleiuri presate la rece: unt de  Shea, unt de Cocos, ulei de Argan,  ulei de Jojoba,  ulei de Avocado, ulei din Germeni de grâu, hidrolat de Lavandă, apă distilată, ceară emulsifiantă din ulei de Măsline, ulei esenţial de Ylang-ylang.
                             

Mod de utilizare:

Balsamul natural SOFT ZEEA HAIR se aplică într-o cantitate foarte mică pe părul uşor umed, după spălarea cu un şampon natural, blând, cum ar fi Şamponul natural INDIAN BEAUTY cu plante indiene şi româneşti sau Şamponul natural pentru păr uscat şi degradat.


Se poate folosi şi ori de câte ori simţim părul uscat. Se ia o cantitate foarte mică de Balsam natural pe palme, se freacă palmele între ele şi apoi se trec degetele de-a lungul firelor de păr până la vârfuri.
La părul scurt este suficientă aplicarea Balsamului natural doar pe vârfuri.
La părul lung, se aplică Balsamul natural de la jumătatea firelor în jor, înspre vârfuri, insistându-se asupra acestora.
Se trece apoi uşor pieptănul prin păr, pentru a repartiza uniform Balsamul natural pe toate firele de păr.


NU conţine parabeni, parafine, silicon, derivaţi petrochimici,
parfumanţi sau coloranţi sintetici, conservanţi,
sulfat lauril metil şi alte substanţe chimice periculoase!

Este 100% NATURAL,
sănătos şi benefic pentru păr.

Poţi cumpăra Balsamul natural Soft Zeea Hair
din Magazinul online Ambrozeea
(clic aici)


Recomandări pentru regenerarea şi îngrijirea părului uscat

Părul uscat şi degradat poate deveni o problemă pentru multe femei, iar dacă nu i se acordă atenţia şi îngrijirea corespunzătoare acestui tip de păr, în timp, se poate accentua degradarea sa, ruperea firelor şi căderea  masivă a părului care este de fapt nehidratat şi nehrănit.

Vopsirea şi decolorarea chimică a părului, tratarea chimică a lui pentru a-l încreţi (permanentul), întinderea părului ondulat cu placa, distrug structura firelor de păr, scad umiditatea naturală şi elasticitatea acestora. 

Vara, factorii de mediu cum ar fi vântul, soarele, apa sărată de mare sau apa cu clor din piscine agravează starea părului uscat. De aceea, se recomandă utilizarea Balsamului natural ori de câte ori este necesar.

Un factor important pentru revitalizarea îngrijirea părului uscat şi degradat este tunderea periodică a vârfurilor, o dată la 6-8 săptămâni, pentru a ajuta părul să se regenereze.

Pentru a proteja părul, este utilă folosirea pălăriei sau a unei eşarfe pe cap, atunci când vă expuneţi mai mult la soarele torid al verii.

Înainte de a intra în apă (fie la mare, fie la piscină) aplicaţi Balsamul natural pe păr de fiecare dată, aşa cum am descris mai sus, la modul de utilzare.

După ce veniţi de la plajă, spălaţi întotdeauna părul cu un şampon natural blând şi regenerant, cum ar fi Şamponul pentru păr uscat şi degradat cu o formulă specială cu multe uleiuri natural vegetale şi macerate din plante benefice pentru păr, apoi aplicaţi Balsamul natural Soft Zeea Hair, pentru a-l hrăni, proteja şi a-l ajuta să se regenereze.Cumpără Balsamul natural cu ulei de Argan SOFT ZEEA HAIR aici  
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...