14 ian. 2012

Sampon solid natural Green Beauty

Şampon solid natural  Green Beauty
cu extracte de urzică, nuc, neem şi rozmarin
                                                      
Preţ: 10 lei 
Cantitate 100g.                                   
 
Şamponul solid pentru păr este un săpun cu o consistenţă compactă, spumant, cu extracte din plante şi uleiuri preţioase, care menţin părul sănătos, redau strălucirea firelor de păr şi echilibrează secreţia de sebum, hidratează şi hrăneşte firele de păr de la rădăcină.
Acest şampon foarte valoros pentru sănătatea părului, are în componenţă o multitudine de uleiuri ce sunt tratamente pentru păr - uleiurile de ricin, neem, nucă, jojoba, rozmarin, germeni de grâu.
Ingrediente: uleiuri saponificate de ricin, măsline, cocos, palmier, extract din frunze de nuc, urzică şi rozmarin, ulei de nucă, neem, germeni de grâu, jojoba, uleiuri esenţiale de tea tree, rozmarin, levănţică.

Se foloseşte la fel ca şamponul. Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui până se obţine o spumă abundentă. Se clăteşte cu apă din abundenţă. În final, părul se clăteşte cu 1litru apă caldă în care am adăugat  2  linguri de oţet de mere . Părul lung se clăteşte mai bine intr-un lighenaş în care am pus 2-3 litri apă caldă şi 2-3 linguri oţet. Mirosul uşor de oţet dispare după ce se usucă părul. 
(Toate săpunurile sunt alcaline şi deci au  Ph -ul ridicat (8-9).  Din acest motiv trbuie neapărat să folosim apa cu oţet, la ultima clătire a părului pentru a restabili Ph-ul natural al parului care este  4.5 - 5.5. Oţetul de mere este chiar un bun tratament pentru păr, contribuind la sănătatea lui, dându-i aspectul de mătăsos şi strălucitor.)Acest şampon solid reprezintă un tratament eficient pentru părul deteriorat, dar şi pentru exesul de sebuum şi mătreaţă. Efecte vizibile apar după 1 lună de folosire (4-5 spălări).

Stoc epuizat.

Un comentariu:

  1. Foaaarte bun samponul acesta solid pentru par! L-am cumparat de la tine cam acum 1 luna si il folosesc regulat si imi prieste foarte bine la par si la piele. Parul este mult mai stralucitor, are o placuta aroma delicata, este mult mai sanatos si nu se ingrasa asa de repede ca de obicei. Plus, pielea capului nu mai este iritata cum era inainte si nu ma mai mananca, semn ca plantele chiar actioneaza si isi fac efectul. Ma bucur ca te-am gasit si ca produsele tale sunt atat de bune! O sa revin si cu alte comenzi. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...