9 mar. 2012

Noul sapun cu cardamom si bogat in unt de cacao


Minunatelor şi minunaţilor...aflaţi vestea (priviţi săpunul) şi vă minunaţi şi mai mult! :)

Astăzi am un entuziasm nestăvilit! Cred că ghiciţi....da, am făcut un NOU săpun! Este un săpun special, foarte luxuriant, natural (aşa cum ştiţi deja că sunt toate produsele cosmetice handmade Ambrozeea) şi foarte plăcut aromat. Aşa încât, sunt foarte nerăbdătoare să vi-l prezint.

Încă nu are nume, dar îl voi boteza eu cât de curând....

L-am scos chiar azi din formă şi m-a cucerit ...la prima vedere şi la prima ... mirosire :)!

Şi asta pentru că este un săpun cu muuuult muuuuult unt delicios de cacao pur de la prima presare, ceea ce-i dă un încântător şi cuceritor miros. Adică, mirosul natural puternic de cacao.

Luxuriantul săpun mai conţine ulei virgin de măsline, ulei de cocos, ulei de aloe vera şi infuzie de cardamom proaspăt mărunţit, care avea un parfum intens şi ameţitor după măcinare....

Acest săpun luxuriant este ca o mare, mare sărbătoare pentru trupul tău de zeiţă/zeu....


Şiiii....iată-l:

Sapun cu cardamom si muuuult unt delicios de cacao
 


 Acum (în poză) este proaspăt porţionat şi manufactura Ambrozeea miroase foaarte plăcut a unt delicios de cacao...Mmmmmm....un deliciu olfactiv şi vizual...În curând, va fi şi un mare, mare deliciu şi pentru pielea voastră...

Pot să vă spun de acum că este foarte, foarte hidratant şi numai bun pentru zilele de vară.


O să-l postez în curând şi în magazin. Doar că îl veţi putea folosi peste o lună....La cât de superdelicios miroase, nu cred că veţi rezista tentaţiei de a-l folosi...Însă, fiţi tari! :)

Voi reveni....

Să aveţi o zi...de-li-cioa-să!

Ambrozeea





3 comentarii:

  1. Este vara si pielea mea se usuca foarte repde acum. Cred ca sapunul acesta cu mult unt de cacao ar fi numai bune pentru pielea mea, sa o hidrateze. Asa e? Demult ma confrunt cu o piele care se usuca foarte repede, mai ales vara, desi ma dau cu creme si tot felul de lotiuni hidratante. Poate imi poti da tu niste sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm...arata foarte apetisant, mai ca-ti vine sa-l mananci. Probabil de la untul de cacao. Abia astept sa-l pui in magazin si sa scrii mai multe despre el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa de bine arata produsele tale si iti dau sentimentul ca sunt intr-adevar naturale si contin ceea ce scrie pe eticheta. Sunt incomparabile fata de cele din comert, chiar fata de cele asa zis naturale, pe care in strainatate se platesc preturi exorbitante, fara a fi nici pe departe asa bune ca acestea. Iti uram succes si sa acoperi tot segmentul de piata destinat cosmeticelor naturale, pentru ca esti cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...