Despre AmbrozeeaIubesc natura şi tot ceea ce este natural, folosesc plante şi tratamente naturale de 20 de ani, de aceea mi-a fost uşor şi chiar firesc să extind gama preocupărilor şi la cosmetice naturale.
Am început să realizez produse cosmetice 100% naturale din necesitatea firească de a menţine sănătatea mea şi a celor dragi şi de a mă proteja de asaltul înspăimâtător al chimicalelor cu care suntem „îndopaţi”, „spălaţi” şi „înfrumuseţaţi” de industria alimentară, farmaceutică, etc.
Să nu uităm că produsele cosmetice pe care le utilizăm sunt absorbite şi asimilate de organism prin piele, care este cel mai mare organ al corpului nostru. De aceea, este necesar să folosim pentru propria noastră sănătate şi pentru binele fiinţei noastre, cosmetice realizate din ingrediente absolut naturale.
De aceea cu multă dragoste, simţ de răspundere şi atenţie, am realizat  şi testat timp de mai mulţi ani reţete benefice pentru îngrijirea corporală, pentru care selectez şi utilizez ingrediente naturale din surse sigure certificate, ingrediente neprocesate termic, nerafinate şi neprelucrate prin procedee chimice.
Eu sunt inginer chimist ca formaţie profesională şi pentru mine, realizarea unui produs începe cu o fază de informare teoretică, de cercetare, de proiectare şi realizare a unor serii mici de produse, de testare a lor şi de-abia atunci când sunt foarte mulţumită de rezultate le recomand şi le promovez. Mă ajută foarte mult şi faptul că sunt o bună cunoscătoare a plantelor, a tratamentelor naturale şi a acţiunii sinergice a ingredientelor naturale folosite.
Săpunurile sunt realizate prin metoda la „rece”, metodă prin care unturile şi uleiurile naturale nerafinate sunt saponificate la o temperatură sub 40 grade Celsius. După procesul de saponificare, adaug uleiuri preţioase, uleiuri esenţiale, pulberi de plante, produse apicole, argilă, etc., ce le conferă calităţi emoliente, hidratante sau constituie chiar tratamente ale pielii sau scalpului. Procesul de saponificare, uscare şi echilibrare a calităţii finale a săpunului, realizat prin metoda la „rece” durează aproximativ 4 săptămâni.
 
Toate produsele sunt realizate cu multă atenţie şi dragoste pentru cei care vor beneficia de ele.

Cu dragoste,
Ambrozeea
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...