16 dec. 2014

Cadouri de Craciun cu reduceri si daruri parfumate la Ambrozeea


Iată, vin Sărbătorile de Iarnă, cu alaiul lor festiv: zăpada imaculată şi mirosul bradului, aroma dulce de prăjituri şi fursecuri cu scorţişoară sau vanilie, ciocolata de casă, cadourile din seara de Crăciun, multă bucurie, veselie, bunătate, iubire, pace şi nopţi magice, cu mii de steluţe şi speranţe pentru un an mai bun, mai frumos şi mai fericit.

Şi aici, la Ambrozeea, ne-am împodobit de sărbătoare inimile şi gândurile, apoi cu multă creativitate am creat gama Săpunuri de Poveste, săpunuri naturale manufacturate cu drag şi îmbrăcate în haine de sărbătoare, din drag pentru oameni.

Săpunurile naturale din noua gamă sunt mici mărturii parfumate şi încântătoare ce povestesc despre frumuseţea şi magia sărbătorilor de iarnă, despre frumuseţea sufletului plin de bunătate şi dăruire, despre tot ceea ce înseamnă Spiritul Crăciunului.

În plus, am pregătit multe, multe reduceri, iar Săpunurile de Poveste decorate de sărbătoare au preţuri promoţionale, pentru ca voi să puteţi face cât mai multe daruri celor dragi, atât de Crăciun şi Anul Nou (pentru un an nou sănătos, prosper şi fericit), cât şi de Sfântul Ioan în ianuarie.


AMBROZEEA CELEBREAZĂ SĂRBĂTORILE DE IARNĂ
cu REDUCERI ŞI DARURI PARFUMATE
pentru voi
între 15 dec. 2014 - 7 ian. 2015
(promoţia începe pe 15 dec.ora 23.59 şi se încheie pe 7 ian.ora 23.59)

Vă oferim cu drag:
  • Săpunuri de Poveste (Lavandă Vis de Iarnă, Scorţişoară şi Portocale, Vanilie Dulce, Bucuria Crăciunului, etc) - gamă de săpunuri special create pentru cadouri, decorate minunat de sărbătoare, unicate, la preţuri promoţionale
  • Reduceri la produsele noastre cosmetice
  • Cadou surpriză la fiecare comandă
  • Ambalare specială de sărbători, cu globuleţe, beteală, fundiţe, etc, oferită gratuit
  • Transport gratuit prin Poşta Română la comenzi peste 100 de lei
  • Transport gratuit prin Curier la comenzi peste 250 de lei
  • În plus, cadou surpriză pentru fidelitate (comenzile clienţilor fideli vor primi în această perioadă un cadou prin care le mulţumim)

Dăruind produsele naturale Ambrozeea,
pentru îngrijire corporală şi înfrumuseţare,
oferi celor dragi şi ţie
unul dintre cele mai preţioase daruri,
cel al sănătăţii şi bunăstării.

Fii asemeni un îngeraş
şi dăruieşte numai bine!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...