15 nov. 2014

Sapun natural cu musetel pentru ten sensibil Romazuleea

Sapun natural cu musetel pentru ten sensibil Romazuleea

Săpunul natural cu muşeţel Romazuleea este un săpun cu multiple virtuţi terapeutice, este blând cu pielea sensibilă, fiind chiar recomandat pentru pielea delicată a copilaşilor. Poate fi folosit atât pentru faţă, cât şi pentru întregul corp.

Săpunul natural Romazuleea este îmbogăţit cu minunatul Unt de Shea, cu ulei blând de Muşeţel, precum şi cu infuzie concentrată de flori de muşeţel.

Este emolient, calmant, hipoalergen, antimicrobian, antibacterian, antifungic, antiviral, anti-inflamator, antialergic, epitelizant, antioxidant.

Săpunul natural cu muşeţel, Romazuleea, este recomandat pentru tenul sensibil, pentru copii, pentru tenul uscat şi pentru tenul cu probleme: acnee, cuperoză, dermatoze, psoriazis, etc.

Ingrediente: uleiuri presate la rece saponificate de: măsline, cocos, ricin, Unt de Cacao, Unt de Shea, Ulei de Muşeţel, macerat de flori de muşeţel, ulei de Migdale dulci, Argilă albă

Fără uleiuri esenţiale. Potrivit în special pentru tenul sensibil, iritat, pentru copii, precum şi pentru tenul uscat sau matur.

Sapun natural cu musetel pentru ten sensibil Romazuleea
Untul de Shea - este un excelent şi binecunoscut hidratant natural al pielii. Considerat a fi sacru, copacul de Shea dăruieşte din preaplinul său o bogăţie de beneficii pentru piele, păr, frumuseţe şi sănătate. În Africa, de unde provine, untul de Shea protejează pielea de soare, de vânturile uscate şi de efectele deshidratării. Conţine fitonutrienţi, fitosteroli, vitaminele A, E, D, alantoină şi minerale importante pentru piele, care o ajută în procesul de regenerare şi refacere naturală. 

Muşeţelul - este, poate, cea mai populară plantă, fiind utilizată de mii de ani pentru beneficiile sale terapeutice numeroase. Conţine compuşi naturali, cum ar fi amino-acizi, antioxidanţi, flavonoide, complxul de vitamine B, uleiuri volatile, etc., ce au acţiune antibacteriană, antimicrobiană, antifungică, antioxidantă, anti-inflamatorie, antiseptică, regenerantă, cicatrizantă, calmantă, hipoalergenă, emolientă, hidratantă, nutritivă. Este recomandat pentru probleme diverse ale pielii, cum ar fi eczemele, dermatita, iritaţiile, iritaţiile şi roşeaţa provocate de scutece la bebeluşi, acneea, psoriazis, etc.

Uleiul de Migdale dulci - este bogat în vitamina A, B şi E, magneziu, calciu şi zinc, acizi graşi, hidratează pielea, calmează iritaţiile, pruritul şi inflamaţiile pielii, o hrăneşte, o face moale, suplă şi fină. Este un ulei delicat, pătrunde uşor în piele, este absorbit imediat şi nu blochează porii. Cicatrizează rapid pielea crăpată, uscată şi iritată, regenerează pielea şi o împrospătează, redându-i aspectul proaspăt, tânăr şi strălucitor. Datorită conţinutului său bogat în zinc, tămăduieşte pielea, are efect emolient, regenerant. Este indicat pentru tenul acneic, dizolvă sebumul, deblocând porii şi nepermiţând astfel formarea acneei.

Argila albă - este folosită din cele mai vechi timpuri pentru numeroasele sale virtuţil terapeutice. Argila albă are un complex de substanţe minerale, este bazică. În cosmetică era utilizată chiar şi de regine. Este blândă cu pielea, fiind cicatrizantă, re-epitelizantă, remineralizantă, calmantă, anti-inflamatoare, antibacteriană, antiseptică, regenerantă, absoarbe excesul de sebum, toxinele şi impurităţile, etc. 



Săpunul natural cu muşeţel pentru ten sensibil Romazuleea
este realizat prin metoda la rece
care păstrează intacte proprietăţile active
ale plantelor, unturilor şi uleiurilor vegetale naturale folosite.

Săpunul Romazuleea este 100% natural!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...