15 dec. 2014

Sapunuri de Poveste - sapunuri naturale pentru sarbatorile de iarna

La Ambrozeea, sărbătoarea a început!

Întâmpinăm venirea Crăciunului, cu o gamă nouă de săpunuri naturale îmbrăcate în haine vesele de sărbătoare, pe care le-am numit Săpunuri de Poveste. Dacă vă întrebaţi de ce acest nume, o să aflaţi atunci când le veţi vedea. Sunt frumoase...ca-n poveşti! :)

Ne-am gândit să vă bucurăm şi să vă încântăm, atât pe voi, prietenii noştri, care apreciaţi şi cumpăraţi produsele noastre naturale, cât şi pe cei dragi vouă, cărora le veţi dărui aceste săpunuri naturale de Crăciun şi am creat nişte Săpunuri de Poveste! Cu portocale şi scorţişoară, vanilie, lavandă, busuioc, trandafiri, etc. Şi toate, frumooooase şi vesele!

Săpunurile de Poveste sunt unicate, fiecare dintre ele fiind diferit şi unic în felul său, nu veţi găsi două la fel. Fiecare bucaţică de săpun poartă cu el, alături de ingredientele naturale şi preţioase, de decoraţiunile realizate manual cu mult drag, şi o scânteie din sufletul nostru, bucuros să dăruiască ce are mai frumos.

în cadrul promoţiei pentru Sărbătorile de Iarnă
din magazinul Ambrozeea, la preţuri speciale,La Ambrozeea de Crăciun găseşti
săpunuri frumoase ca-n poveşti!

Săpunuri de Poveste - săpunuri naturale manufacturate cu drag pentru Crăciun 2014:Săpunuri de Poveste: săpunuri naturale cu Scorţişoară şi Portocale, decorate de Crăciun:Săpunuri de Poveste - săpunuri naturale cu Lavandă preţioasă şi delicată, (Săpunul Vis de Iarnă), decorate frumos de Crăciun:
Săpunuri de Poveste cu Lavandă Vis de Iarnă, decorate pentru Crăciun:Săpunuri de Poveste - săpun natural cu Shea, Vanilie, Ylang-ylang  (Săpunuri Vanilie Dulce) decorate de CrăciunSăpunuri de Poveste - săpun natural cu Shea, Vanilie, Ylang-ylang decorate festiv de CrăciunSăpunuri de Poveste - săpun natural cu Shea, Unt de Cacao (Săpun natural Bucuria Crăciunului) decorate manual cu drag de Crăciun:
Săpunuri de Poveste - săpun natural cu Shea, (Săpun natural Bucuria Crăciunului) îmbrăcat de sărbătoare:

Vă plac şi vouă? :)

Săpunurile de Poveste de la Ambrozeea, din seria săpunurilor naturale manufacturate în serie mică pentru sărbătorile de iarnă, sunt frumoase, vesele, decorate manual, benefice pentru piele şi sunt un cadou natural, sănătos şi frumos pentru Crăciun, pentru Anul Nou (pentru un an nou vesel, prosper şi sănătos) sau pentru Sfântul Ioan.

Găsiţi Săpunurile de Poveste în magazinul Ambrozeea, în cadrul promoţiei pentru Sărbătorile de Iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...