12 ian. 2012

Sapun hidratant Sweet Sweet Love

Sweet, Sweet Love... 
Săpun hidratant, emolient, delicat


Preţ: 12 lei
Săpunul are 100 g

Acest săpun handmade a fost creat pentru femeile care adoră produsele cosmetice din ingredientele naturale cele mai rafinate şi delicate.
Săpunul Sweet Sweet Love este moale, în contact cu apa face o spumă fină, cremoasă, care lasă pielea catifelată şi delicios parfumată.
  
 Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate (shea, cacao, cocos, palmier, masline, ricin); uleiuri de migdale dulci şi germeni de grâu; argilă roşie fină şi argilă albă fină (caolin); uleiuri esenţiale de vanilie de Bourbon, geranium, trandafir.

Ingredientele utilizate sunt unturi şi uleiuri  presate la rece şi nerafinate, atent selecţionate pentru a păstra intacte principiile active. Uleiurile esenţiale au fost combinate în proporţii echilibrate pentru a emana un parfum suav, delicat şi catifelat.

Un comentariu:

  1. La fel precum crema din aceeasi gama, sapunul are un parfum exceptional, divin! Face spuma din belsug, este delicat si lasa pielea fina si minunat parfumata! Este un deliciu sa te speli cu acest sapun. Este foarte luxos! Mie imi place enorm! Ca si crema pe care am cumparat-o de la tine! Super super super!!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...