23 iul. 2012

Sapun natural cu petale de trandafir Essence d'Amour

"Essence d'Amour"
Săpun natural handmade cu petale de trandafiri


Preţ: 12 lei
Greutate: 100-110 g

Săpunul "Essence d'Amour" - cu petale de trandafir
Săpunul "Essence d'Amour" este realizat prin metoda la rece, conţine numai
ingrediente naturale: uleiuri şi unturi vegetale, pulberi din plante, argile, uleiuri esenţiale naturale. Este hidratant, nutritiv, emolient şi fin, are un parfum natural suav de roze.


Rafinamentul, delicateţea şi fineţea acestui săpun sunt date de infuzia din petale de trandafiri, de pulberea de petale de trandafiri şi în final, de petalele delicate de trandafiri presărate deasupra.



Trandafirul ne dăruieşte nu numai frumuseţea sa exterioară, ci şi cea interioară. Petalele de trandafir au fost folosite din timpuri străvechi în poţiuni de frumuseţe, având o lungă istorie în arta remediilor naturale.
Trandafirul este minunat pentru toate tipurile de ten, însă este binefăcător mai ales pentru pielea uscată, sensibilă, matură, cu tendinţe de ridare. Este tonic şi astringent, acţionând la nivelul capilarelor de la suprafaţa pielii, motiv pentru care este folosit în cazurile de roşeaţă a pielii (datorate dilatării capilarelor).
Apa de trandafiri poartă cu ea toate calităţile delicatelor petale de roze, este calmantă, anti-inflamatoare, tonifiantă, revitalizantă. Este ideală şi pentru pielea iritată, inflamată, uscată. Are efect antiseptic şi dezinfectant, antiviral şi antibacterian.


Calităţile  nutritive, hidratante şi emoliente ale acestui minunat sapun sunt date de uleiurile presate la rece, de argila albă şi roşie, precum şi de untul de cacao.


Ingrediente: uleiuri saponificate de: măsline extravirgin, cocos şi palmier, unt de cacao, ulei de ricin, ulei de sâmburi de struguri, infuzie de petale de trandafiri, argilă albă şi argilă roşie, pulbere de petale de trandafiri, uleiuri esenţiale de geranium, trandafir, ylang-ylang, petale delicate de trandafiri

Săpunul delicat din petale de trandafiri
"Essence d'Amour"
este un răsfăţ pentru ten şi pentru corp,
pentru orice zeiţă aflată în paradisul terestru,
o Zeiţă aşa ca Tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...