16 dec. 2011

Crema hidratanta Sweet Sweet Love

"Sweet, Sweet Love"
Cremă hidratantă şi regenerantă, delicată şi fină
cu Unt de Shea şi Ulei de Jojoba

Fină, dulce şi mătăsoasă, crema hidratantă Sweet Sweet Love răsfaţă pielea cu atingeri delicate, ce se topesc imediat, hidratând şi hrănind în profunzime pielea. Este destinată tuturor tipurilor de ten, fiind benefică mai ales pentru tenul cu tendinţe de ridare ce pare mereu deshidratat, dar care de fapt are nevoie doar să fie hrănit cu vitamine, minerale şi oligoelemente.

cutie de 50 ml
Se găseşte în Magazinul Ambrozeea aici

Conţinutul ei bogat în uleiuri antioxidante, intens hidratante şi emoliente, vitamina A, E, B1, B2, B6 şi minerale contribuie din plin la procesul de regenerare al epiteliului, la hidratarea şi emolierea intensă şi profundă a pielii, la netezirea uşoarelor ridurilor de expresie sau de vârstă, are rezultate excelente în cazul pielii mature.

 Se absoarbe repede în straturile dermei, pielea devine fină, suplă, catifelată, mai întinsă, mai tânără, mai luminoasă.



Ingrediente:
unt de Shea nerafinat, unt de Cacao nerafinat, unt de Cocos nerafinat, ulei de Migdale dulci, ulei de Germeni de grâu, ulei de Jojoba, ulei de Măsline extravirgin şi uleiuri esenţiale de Vanilie, Portocale, Geraniu, Roiniţă.


Crema Sweet, Sweet Love este foarte valoroasă, deoarece conţine multe ingrediente preţioase ce acţionează sinergic, potenţând buchetul de calităţi al fiecăruia în parte.

Se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Untul de Shea este un hidratant perfect al pielii, textura untului este fină şi se topeşte la contactul cu pielea, pătrunde şi se absoarbe repede, permiţându-i să respire fără să astupe porii, hidratând-o şi hranind-o, conferindu-i elasticitate.
Este minunat pentru tratarea pielii uscate, a petelor rosii, cicatricilor si ridurilor fine. Este un răsfăţ pentru pielea matură şi ridată. Este benefic în cazul psoriazisului şi a eczemelor şi are factor de protecţie solară.

Untul de cacao este o minunată sursă de antioxidanţi naturali şi  este bogat atât în   vitamina E, cât şi în alte vitamine şi minerale. Este folosit cu succes in estomparea vergeturilor si ridurilor

Untul se cocos este foarte hidratant, hrănitor, revitalizant cu o aromă deosebită, unică.

Uleiul de migdale dulci presat la rece are în componenţă acizi grasi, vitamina A, B1, B2, B6, E şi minerale. Este un hidratant şi emolient intens şi profund al pielii, pe care o hrăneşte şi regenerează, încetinind procesele de îmbătrânire. Previne apariţia vergeturilor, este antiinflamator, catifelant, delicat şi calmează iritaţiile.

Uleiul de jojoba reduce secreţia de sebum, penetrează rapid in piele şi hrăneşte excelent epiderma, este ideal pentru îngrijirea tenului. Ajuta cu succes în cazurile de acnee. Are proprietati anti-inflamatoare şi regeneratoare, elasticizează şi tonifică  pielea, făcând minuni pentru pielea uscată şi sensibilă.

Uleiurile esenţiale de vanilie, geranium, portocală, roiniţă au efect relaxant, luminator şi reîntineritor asupra pielii, tonifică şi întind pielea.

Cremă naturală 100%, handmade, fără aditivi, conservanţi, parabeni, arome sau alte substanţe nenaturale.

Cumpără Crema hidratantă Sweet Sweet Love aici




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...