17 oct. 2013

Oferta speciala cosmetice naturale in luna octombrie

Odată cu toamna, la Ambrozeea Cosmetice Naturale vin şi reducerile!


Reducerile lunii octombrie


Iată, natura serbează venirea toamnei, cu alaiul ei de culori roşcat aurii, stropi veseli de ploaie şi nopţile răcoroase. Participăm şi noi la bucuria toamnei, oferindu-vă 11 zile de reduceri şi oferte promoţionale speciale.


Între 17 - 27 octombrie
ai reduceri de 20% la creme!


Crema Sweet Sweet Love, fină, dulce şi mătăsoasă, de-abia aşteaptă să-ţi răsfeţe pielea cu atingerea sa delicată, hidratantă şi hrănitoare. Cu unt de Shea, ulei de Jojoba, uleiuri esenţiale de Vanilie, Geraniu, Roiniţă, Portocale dulci şi alte ingrediente naturale.

Crema naturală Intensiv Antirid, cu o formulă de excepţie, bogată în ulei preţios de Argan, unt de Shea, ulei de Jojoba restructurează epiderma, stimulează producerea de colagen, elastixcizează şi redă fermitatea pielii.

Crema naturală pentru ten uscat este extrem de emolientă, hrănitoare şi regenerantă pentru tenul uscat, sensibil sau matur. Conţine macerate din plante (nalbă, muşeţel, sunătoare), unt de shea, ulei de macadamia, uleiuri esenţiale de trandafir, geraniu, lavandă şi multe altele.

Crema naturală cu ulei de trandafir are în compoziţie ulei de Rosa Mosqueta şi Rosa damascena, macerat din petale de trandafiri, unt de shea, unt de cacao şi altele. Este o cremă excepţională, ideală pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Crema naturala pentru maini cu gălbenele, sunătoare, nalbă, cătină, neem, propolis, unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de măsline, ylang-ylang, lemongrass şi altele.

Crema naturală regenerantă pentru călcâie cu macerate din plante, ulei de jojoba, unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, ulei de ricin, şi altele, este foarte emolientă, hrănitoare şi regenerantă pentru călcâiele crăpate.


Oferim transport gratuit prin poştă pentru comenzile de peste 100 ron.

La fiecare comandă primeşti un bonus cadou surpriză dintre produsele noastre.








Dăruieşte frumuseţe şi sănătate
toamna aceasta minunată,
oferindu-ţi ţie şi celor dragi
cosmetice naturale 100%.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...