22 iun. 2012

Sampon solid natural GOLDEN FLOWER SHAMPOO cu ulei de ricin si plante


Preţ: 12 lei
Greutate: cca 100 g.
Şampon solid natural pentru păr degradat
Şamponul solid GOLDEN  FLOWER SHAMPOO  este realizat manual prin metoda de saponificare "la rece"  a uleiurilor vegetale nerafinate, fiind un şampon, dar  totodată şi un adevărat tratament natural pentru păr.

Are o consistenţă compactă, face o spumă abundentă, fiind realizat cu macerate uleioase din plante şi uleiuri vegetale presate la rece, având o cantitate mare de ulei de ricin  şi ulei de neem.  Menţine părul sănătos,  redă strălucirea firelor de păr şi echilibrează secreţia de sebuum, stopează căderea părului( alopecie), regenerează şi intensifică creşterea şi îndesirea  părului .


Este foarte bun mai ales pentru îngrijirea şi regenerarea pe cale naturală a părului vopsit, a părului degradat datorită unor procedee şi substanţe utilizate în procesul de coafare.


Ingrediente: uleiuri saponificate de ricin, măsline, cocos, palmier, unt de cacao, macerat  in ulei de măsline  şi macerat în apă distilată din  urzică,  frunze de nuc, de neem,  salvie şi rozmarin, ulei de nucă, ulei de  neem, ulei de jojoba, uleiuri esenţiale de tea tree, rozmarin, levănţică, salvie.


Şampon natural solid eficient în mutiple probleme ale pielii capului
Maceratele din plante susţin tratamentul de revitalizare a rădăcinii părului:
              -  urzica - antiinflamatoareantibacteriene şi antimicotică, ajută la distrugerea florei microbiene de la nivelul scalpului şi la refacerea troficităţii pielii. Ajută la asimilarea oligoelementelor, care sunt vitale pentru sănătatea firului de păr. Urzica stimulează microcirculaţia din zona scapului
                 - frunzele de nuc - tonifică părul, regenerează rădăcina firului de păr, contribuie la îndesirea şi creşterea lui,  sunt antimicotice, elimină mătreaţa
              - salvia - reglează secreţia de sebuum şi regenerează de la rădăcină firele de păr despicate
           - rozmarinul stimulează microcirculaţia la nivelul scalpului, eliminî mătreaţa şi favorizează creşterea şi îndesirea părului
Acest şampon realizat special pentru sănătatea părului tău, are în componenţă o multitudine de uleiuri naturale nerafinate ce constituie cu adevărat un tratament natural complet şi complex pentru păr:
  • uleiul de ricin- hrăneşte şi hidratează rădăcina firului de păr, este antimicotic
  • uleiul din frunze de neem - regenerant al rădăcinii firelor de păr, elimină mătreaţa, este antimicrobian, antimicotic, reglează sebuumul şi previne uscarea şi degradarea părului
  • uleiul de nucă- cunoscut din vechime şi utilizat pentru îngrijirea părului este un excelent regenerant, revitalizant  prin complexul de vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6,  numeroase minerale, precum şi prin cantitatea mare de acizi graşi  antioxidanţi OMEGA-3 şi OMEGA-6
  • ulei de jojoba - hrănitor şi regenerant pentru păr, reehilibrant al secreţiei de seebum este recomandat atât pentru părul gras cât şi pentru cel uscat, stopează căderea părului



Şampon natural solid antimicotic, antibacterian,
antiinflamator, vitaminizant, regenerant

MOD DE UTILIZARE

Se foloseşte la fel ca un şampon. Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui până se obţine o spumă suficientă. Se clăteşte cu apă din abundenţă. În final, părul se clăteşte cu 1-2 litri de apă caldă (depinde de lungimea părului)  în care am adăugat 1-2 linguri de oţet de mere. Mirosul uşor de oţet dispare imediat după ce se usucă părul.



Notă: (Toate săpunurile sunt uşor alcaline, deci au  Ph -ul de cca 8-8,5, din acest motiv este bine să folosim apa cu oţet, la ultima clătire a părului, pentru a restabili Ph-ul natural al părului care este  de 4,5 - 5,5. Oţetul de mere este, în acelaşi timp, şi un bun tratament pentru păr, contribuind la sănătatea lui, dându-i aspectul mătăsos şi strălucitor.)



Atenţie! Pentru sănătatea părului evitaţi uscarea acestuia cu foehnul, care usucă prea tare părul, chiar pe unele porţiuni aproape îl arde, face ca glandele sebacee să producă sebuum în exces, (deoarece glandele sebacee sesizează uscarea excesivă ce a apărut la nivelul scalpului şi se mobilizează să producă  mai mult sebuum iar aceasta va deregla în timp mecanismul echilibrat al producţiei glandelor sebacee), duce la înspicarea şi ruperea firelor de păr supra-uscate şi supraîncălzite.. Uscarea naturală în aer a părului, după ce a fost uscat prin presare  cu prosopul contribuie decisiv la sănătatea lui. 



Şamponul  solid GOLDEN  FLOWER SHAMPOO reprezintă un tratament eficient pentru părul deteriorat, dar şi pentru excesul de sebuum şi mătreaţă.
Efecte vizibile apar după 1 lună de folosire (4-5 spălări).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...