10 mar. 2012

Crema naturala INTENSIV ANTIRID pentru ten matur

Cremă naturală INTENSIV ANTIRID
pentru ten matur, uscat sau sensibil

Crema naturala Intensiv Antirid cu ulei de Argan


Cantitate: 50ml
Se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Crema naturală Intensiv Antirid are o formulă de excepţie bogată în ulei de Argan şi ingrediente 100% naturale, cu principii active puternice, ce stimulează metabolismul celular şi restructurarea tenului matur sau cu tendinţe de ridare.


Ingredientele naturale preţioase selecţionate pentru proprietăţile lor terapeutice sunt antioxidante, intens hidratante şi emoliente, sunt bogate în OMEGA 6, Omega 3, vitamina A, vitamina E, vitaminele B1, B2, B6, dar şi minerale ce stimulează refacerea colagenului şi a elastinei. Acest complex preţios de unturi şi uleiuri vegetale redă strălucirea pielii, emoliază intens şi profund tenul, activează procesul de regenerare al epiteliului.  Are un efect direct şi rapid  în îmbunătăţirea aspectului tenului care şi-a pierdut fermitatea şi tonusul, previne şi estompează ridurile de expresie sau de vârstă.
Crema este un adevărat lifting natural şi intensiv Antirid. 

Fină, catifelantă, restructurantă, are în compoziţie numai ingrediente 100% naturale organice, procesate prin presare la rece,  foarte eficiente, ce acţionează sinergic  pentru :

  •  netezirea ridurilor şi prevenirea apariţiei lor
  •  stimularea metabolismului celular şi a absorbţiei nutrienţilor
  •  stimularea sintezei şi refacerii colagenului şi a elastinei 
  •  regenerarea celulară
  • hidratarea şi tonifierea tenului
Se absoarbe foarte repede în pielea pe care o hrăneşte în profunzime, însă nu blochează porii şi permite pielii să respire. 
Astfel  pielea devine fină, suplă, catifelată, mai întinsă, mai fermă, mai tânără, mai luminoasă, plină de vitalitate şi strălucire. 

Efectul de regenerarea a pielii este vizibil după primele aplicări.


Pentru a menţine continuu efectul Cremei Intensiv Antirid asupra pielii este bine să o aplicaţi atât dimineaţa, cât  şi seara. Se va aplica şi pe gât şi zona decolteului, deoarece acolo se văd de multe ori efectele nedorite ale pierderii elesticităţii pielii şi deshidratării.

Este recomandată pentru:
  • tenul sensibil cu tendinţă de ridare, tenul matur sau ridat
  • pielea uscată, deshidratată sau supusă acţiunii factorilor externi- vânt, frig, soare
  • pielea lipsită de elasticitate şi fermitate
  • prevenirea pierderii vitalităţii şi tinereţii tenului

Crema naturală INTENSIV ANTIRID beneficiază de o compoziţie bogată în principii active ce acţionează sinergic pentru restructurarea dermei, aducând un plus de hidratare, dar şi un aport de nutrienţi, vitamine şi minerale naturale provenite din unturile şi uleiurile presate la rece, nerafinate, organice ce intră în formula cremei. 

Ingrediente: ulei de Argan presat la rece, ulei de Primula presat la rece, unt de Shea presat la rece, unt de Cacao presat la rece, ulei de Jojoba presat la rece, ulei de Migdale dulci presat la rece, ulei de Germeni de Grâu presat la rece, ulei de Sâmburi de Struguri presat la rece şi uleiuri esenţiale de Palmerosa, Trandafir, Geraniu şi Roiniţă.

Iată, pe scurt, calităţile pentru care au fost alese aceste ingrediente în formula de excepţie a Cremei Intensiv ANTIRID :

Uleiul de Argan  nerafinat, organic -  supranumit şi "Aurul Marocului", (pădurile de argan din Maroc fiind rezervaţie a biosferei protejată de UNESCO) rămâne unul dintre cele mai rare uleiuri din lume. Unanim recunoscut şi utilizat în produsele cosmetice de lux ca un adevărat miracol anti-imbătrânire, antioxidant puternic şi emolient, regenerator şi restructurant, antiinflamator şi cicatrizant. 
Uleiul de Argan protejează pielea de radicali liberi, previne îmbătrânirea cutanată şi pierderea elasticităţii prin puterea extraordinară a antioxidanţilor săi
Cercetările de  laborator actuale au descoperit că uleiul de Argan este întradevăr un hidratant intens prin acizii săi graşi esenţiali. Conţine OMEGA 6 ( 36%),  are de 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline  unul din cei mai puternici antioxidanti, avand efecte benefice împoriva radicalilor liberi şi ai procesului de îmbătrânire,  stimulează şi susţine reînnoirea celulelor pielii, fiind eficient în reducerea ridurilor.
Uleiul are o textură uşoară şi intră foarte repede în piele.  Este folosit cu succes in tratarea eczemelor şi a psoriazisului, acneei, cicatricilor . Se foloseşte in remodelare corporală cu efect antivergeturi şi pentru masajul anticelulitic dar este si un foarte bun remediu pentru par degradat.
Ulei de Primula - sau Luminita de seară sau Evening Primrose, este extras din seminţele acestei plante şi contine 25% acizi graşi esenţiali de tip Omega 6 polinesaturati (acid gras linoleic 72% şi acid gras gama linoleic 9% - care au calitatea de a reconstrui membrana celulară), vitamine (in special din grupul B si E), oligominerale.
Datorită capacităţii de restructurare a fibrelor de colagen, utilizarea uleiului de primula încetineşte procesul de îmbătrânire  a pielii, redă elasticitatea ei, tonusul vital şi îi conferă strălucire- poate nu întâmplător se mai numeşte şi luminiţa de seară.

Untul de Shea- binecunoscutul şi preţiosul shea atât de hidratant şi excelent regenerant al pielii. Cercetările  marilor laboratoare de cosmetică au demonstrat efectul de estompare a ridurilor şi elasticizare a pielii, în urma utilizării untului de shea. Asigură regenerarea la nivel celular şi normalizează filmul hidrolipidic al pielii, acţionând ca o veritabilă barieră ce limitează pierderile de apă, determinând astfel  menţinerea unui nivel optim de hidratare la nivel cutanat.
Acest efect este dat de acizii graşi precum acidul stearic şi oleic,  indispensabili epidermei, ajutând la menţinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea continutului de lipide din celulele epidermei.Este protector al pielii sensibile, nutritiv şi echilibrant al sebuumului, tonifiant şi catifelant, este un ingredient principal în compoziţia acestei creme.

Untul de Cacao  obţinut  prin presarea la rece a boabelor de cacao, este una dintre cele mai stabile şi concentrate grăsimi naturale cunoscute, fiind supranumit hidratantul suprem. Este puternic hidratant, are un conţinut ridicat de antioxidanţi cu puternice efecte anti-imbătrânire, îmbunatăţeşte elasticitatea pielii, o menţine fină si suplă.
In componenţa sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli şi fitosteroli. Este de asemenea o sursă importantă de vitamina E. Iată căteva dintre beneficiile untului de cacao:
    - hidratează şi stimulează producerea de colagen, estompează ridurile, regenerează celulele pielii, vindecă dermatitele şi eczemele, protejează pielea de efectele nocive ale mediului.Aplicat pe piele, untul de cacao creează o barieră de protecţie între aceasta şi mediul extern, ajutând  la reţinerea apei şi la menţinerea ph-ului optim al pielii. Hidratează, echilibrează şi hrăneşte pielea. De asemenea, stimulează producerea de colagen.
Untul de cacao conferă supleţe şi elasticitate pielii, previne şi ameliorează atât ridurile cât şi vergeturile
Datorită conţinutului ridicat de vitamina A şi E, untul de cacao ajută pielea să se regenereze foarte bine. Efectele sale sunt vizibile după numai câteva zile de utilizare: pielea devine mai catifelată, mai intinsă, mai tânără. Cu cât este utilizat mai multă vreme, cu atât pielea va fi mai intinsă şi mai luminoasă.
Untul de cacao inhibă producerea imunoglobinei, de aceea este eficint în tratarea dermatitelor, eczemelor şi a iritaţiilor.
Antioxidanţii conţinuţi de untul de cacao au rolul de a proteja pielea de efectele nocive ale mediului (radicali liberi, praf, poluare etc).  Acesta are puternice efecte anti-imbătrânire, motiv pentru care este recomandat pentru utilizarea zilnică, dar mai ales înainte şi după expunerea la soare, vânt sau ger. 

Uleiul de Ricin este un emolient natural care stimulează producerea colagenului şi elastinei care contribuie la hidratarea şi menţinerea umidităţii pielii pentru tratamentul ridurilor şi intinerirea pielii, contribuind la  menţinerea aspectului neted al acesteia. Uleiul de ricin tratează şi micozele pielii.

Uleiul din Sâmburi de Struguri este foarte bogat în vitamina E, este antioxidant şi un excelent hidratant datorită continutului sau ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat in piele, reduce pierderea de apă din epidermă şi restabileşte elasticitatea pielii. Este un adevărat elixir pentru menţinerea tinereţii pielii şi ameliorarea ridurilor. El dă strălucire şi fineţe epidermei.

Ulei de Germeni de Grâu  este extrem de hărnitor şi foarte emolient, fiind eficient în regenerarea pielii mature, deshidratate. Este regenerant, pretector si reparator. Are efect antirid, hrăneşte pielea şi previne îmbătrânirea cutanată. Redă prospeţimea şi vivacitatea tenului.


Uleiurile esenţiale de palmerosa, trandafir, geranium, roiniţă au fost integrate pentru calităţile lor de regenerare a pielii, de catifelare, de reglare a sebuumului, de revitalizare a pielii.
Crema ANTIRID este un binemeritat regal de principii naturale active pentru reîntinerirea tenului.


Cremă naturală 100%handmade,
fără aditivi, conservanţi, parabeni, arome
sau alte substanţe nenaturale.



Cumpără Crema naturală Intensiv Antirid pentru ten matur aici


2 comentarii:

  1. Am folosit multe creme antirid sau hidratante dar aceasta m-a cucerit din prima zi. V-am spus si la telefon ca tenul meu pare mereu obosit. Eu am folosit-o seara desi poate fi folosita si ziua pentru ca nu este grasa si patrunde f.usor in piele. Miroase minunat si este SUPER!!!
    In cateva zile tenul meu a devenit mai luminos si il simt tonic si revigorat. Multumesc mult si pentru sfaturile privind alimentatia. Chiar ma simt mai tanara si mai in forma. Va doresc succes ca faceti mult bine si aduceti bucurie.
    Cristina G., Bacau

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinara.O folosesc de 2 luni si tenul meu arata mai bine ca niciodata :fara cosuri,fara puncte negre,fara roseata,luminos si fin.Pentru demachiere folosesc sapunul de la dvs.cu cacao si fulgi de ovaz(exfoliant).Minunat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...