16 mar. 2012

Crema naturala pentru ten uscat cu musetel si nalba

Cremă naturală hidratantă pentru ten uscat
cu Shea, Macadamia, Muşetel, Nalbă şi Sunătoare

Cremă fină, onctuasă,  şi catifelată, conferă o hidratare şi hrănire excepţională a pielii  în profunzime. Special concepută pentru tenul uscat sau cu tendinţă de ridare dar şi pentru oricare tip de ten supus acţiunii unor factori de mediu agravanţi ( vânt, soare intens sau frig).

Cantitate 50 ml
Comandă produsul aici

Conţinutul ei bogat în uleiuri intens hidratante şi emoliente, vitamina A, E, B1, B2, B6 şi minerale hidratează natural pielea, o hrănesc intens şi o regenerează, îi redau prospeţimea, elasticitatea, supleţea şi o menţin hidratată.

Se absoarbe repede în piele, este delicată şi natural parfumată de la plantele, unturile şi uleiurile esenţiale din compoziţie.

Poate fi folosită de mai multe ori pe zi, după cum simţiţi nevoia.

Ingrediente: unt de Shea, unt de Cacao, extract de nalbă mare, muşeţel şi sunătoare, ulei de susan, ulei  de germeni de grâu presat la rece, ulei de macadamia, ulei de migdale dulci presat la rece, ulei de măsline extravirgin şi uleiuri esenţiale de trandafir, lavanda,  geraniu.


Untul de shea ( karite) este atât de benefic pentru piele, are o  concentraţie ridicată de acizi graşi precum acidul stearic si oleic. Aceste substanţe sunt indispensabile epidermei, ajutând la menţinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea conţinutului de lipide din celulele epidermei . Este un foarte bun hidratant, se absoarbe foarte repede în pielea pe care o hrăneşte, însă nu blochează porii şi permite pielii să respire. Astfel  pielea devine  fină, suplă, catifelată, mai întinsă , mai tânără, mai luminosă.

Uleiul de susan este intens hrănitor şi emolient, fiind recunoscut în Orient ca cel mai bun ulei emolient pentru piele. Uleiul de susan este utilizat pentru masajul intregului corp al persoanelor cu tendinţă de uscare  şi ridare a pielii.

Protejeaza pielea de efectele factorilor agresivi externi: vânt, frig, soare intens.

Untul de cacao nerafinat este cunoscut ca un foarte bun hidratant, aplicat imediat după spălarea tenului păstrează umiditatea în piele şi reface filmul hidrolipidic, are proprieti antioxidante, face parte dintre ingredientele cosmetice recunoscute şi utilizate în cele mai mari laboratoare  cosmetice. 

Uleiul de germeni de grâu  este hărnitor, bogat şi foarte emolient, un ulei remarcabil pentru pielea uscată şi deshidratată. Este regenerant, pretector şi reparator. Are un efect antirid, hrăneşte pielea matură şi previne imbătrânirea cutanată. Favorizeaza eliminarea celulelor moarte din epidermă şi redă prospeţimea şi tonusul  vital al tenului.

Ulei de Macadamia foarte bogat în proteine este recunoscut pentru proprietăţile hrănitoare, restructurante, emoliente şi hidratante, stimulează microcirculaţia şi nu formează film ocluziv la nivelul epidermei.

Uleiul de migdale dulci presat la rece se absoarbe perfect în profunzime în piele dar totodată favorizează pătrunderea şi a celorlalte principii active din ingredientele cremei.

Extracte din plante macerate la rece în ulei de măsline extravirgin: muşeţel, nalbă, sunătoare, sunt o adevărată comoară pentru piele, având calităţi puternic emoliente, hidratante, regenerante, reepitelizante, cicatrizante, hrănitoare şi tonice. Ele luminează şi dau strălucire tenului obosit, lipsit de fermitate şi elasticitate.

Obişnuiţi-vă să spălaţi şi faţa cu macerat la rece dintr-un amestec de flori de muşeţel, nalbă sunătoare ( 1 lingură amestec de plante la 1 cană apă plată sau de izvor se lasa la macerat de seara până dimineaţa cca 6 ore, se strecoară). Se foloseşte maceratul pentru spălare sau tamponarea tenului, nu uitaţi gâtul şi decolteul. Este recomandat să lăsaţi pielea să se usuce singură. Acest procedeu este preferabil sa-l aplicaţi în weekend sau seara, pentru a lăsa apoi pielea tratată astfel să respire natural.

Crema din gama pentru ten uscat conţine foarte multe ingrediente preţioase ce acţionează sinergic, potenţând proprietăţile fiecăruia în parte.  

Cremă naturală 100%, handmade,
fără aditivi, conservanţi, parabeni, arome
sau alte substanţe nenaturale.


Cumpără Crema naturală pentru ten uscat cu Shea, Macadamia, Nalbă şi Muşeţel aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...