Marturii clienti

"Am folosit si creme si sapunuri de la tine, Ambrozeea, si sunt foarte bune.
Eu nu suport chimicale sau substante sintetice pe piele, dar aceste creme au toate ingrediente naturale, fara excepienti, parfumuri sau alte adaosuri de sinteza.
Sapunul pentru par, a fost foarte bun pentru parul meu, este o versiune a sapunului de casa, de la bunica, dar de lux,cu uleiuri vegetale si extracte naturale.

Le recomand!"
E.A., Iasi

"Nu mai folosesc de câţiva ani produse cosmetice sau de baie din cele din comerţ, pline de substanţe chimice dăunătoare pentru sănătate. Am început prin a citi despre nocivitatea acestora şi înţelegând căt de mult rău fac şi NICI un bine, am început să caut alternative. Aşa am aflat despre micii producători de cosmetice naturale handmade şi de bunătăţile pe care ştiu să le prepare. Aşa am întâlnit-o pe Ambrozeea la un târg de handmade şi aşa am început să folosesc produsele preparate de ea cu mult drag. Am început cu o cremă minunată cu unturi şi multe uleiuri binefăcătoare de care m-am îndrăgostit şi apoi am început să comand mereu de la Ambrozeea. Încet, încet, am început să folosesc cam tot ceeea ce iese bun şi natural din mâinile ei pricepute. Săpunurile sunt emoliente şi delicat parfumate, sunt o binefacere pentru piele. Inimioarele de baie sunt super!!! Sunt foarte efervescente în cadă până se dizolvă, şi înmiresmează aşa frumos apa şi baia! Iar pielea rămâne hidratată şi plăcut catifelată, datorită uleiurilor şi unturilor. Nu mai am nevoie de cremă de corp imediat după baie.
Recomand în mod deosebit cremele Ambrozeei - mie mi se par EX-CEP-ŢIO-NALE! Îmi dau o senzaţie de bine, de binefacere pe piele, ca şi cum ceva binefăcător se produce. Mmmm...şi un parfum divin!
Deşi am folosit cosmetice handmade de la mai mulţi producători înainte, am rămas fidelă Ambrozeei şi o prefer, pentru că produsele ei naturale mi se potrivesc cel mai bine, sunt de calitate şi sunt foarte încântată de ele. Mulţumesc, Ambrozeea!"
Angela.G. Bacau

"Am devenit fan al produselor tale după prima cremă de faţă pe care am cumpărat-o de la tine, cu ocazia unei expoziţii de produse la Bucureşti. De atunci, comand mereu de la tine, chiar dacă sunt în alt oraş. Cremele tale sunt cele mai bune dintre cremele naturale pe care le-am avut până acum. Nu ştiu ce secrete ai, dar funcţionează! Pielea mea este sensibilă, de aceea nu puteam să folosesc nici creme din comerţ, pentru că făceam imediat coşuri şi mă iritam. Dar spre surpriza mea, - nu ştiu cum faci tu cremele astea - dar nu am nici o problemă pe piele! Îţi dai seama că sunt foarte fericită! Şi săpunurile tale îmi plac, sunt consistente şi parfumate plăcut."
Dana M., Bucureşti

"Mulţumesc, Ambrozeea! Am primit comanda. Pachetul a ajuns în condiţii bune. Crema miroase aşa bine, la fel şi săpunul- deja m-am spălat cu el şi e foarte plăcut. Îmi plac produsele tale. Voi reveni."
Mihaela B., Cluj

"Bună ziua, iată că revin cu o nouă comandă. Să ştiţi că îmi place crema Intensiv Antirid. Iniţial, când mi-aţi recomandat-o, mi-am spus că nu am eu vârsta pentru o cremă antirid, dar s-a dovedit că se potriveşte foarte bine cu tenul meu sensibil şi mai mereu deshidratat. Nu este aşa grasă şi ţine mult timp, pentru că nu am nevoie decât de foarte puţină de fiecare dată. Am promis că vă voi scrie neapărat despre efectele cremei. Sincer, vă spun că am simţit imediat că tenul meu era mai relaxat şi parcă fericit - să nu râdeţi, dar chiar aşa a fost. După câteva zile, am remarcat că parcă niciodată tenul meu nu a fost aşa întins, luminat. Sunt foarte mulţumită de această cremă. Pielea are un tonus mereu proaspăt şi în urma sfaturilor dumneavoastră, am renunţat la fardul de obraz, pentru că tenul meu arată foarte frumos aşa natural. Vă mulţumesc pentru sfaturi şi pentru produsele dumneavoastră naturale care sunt deosebite."
Florentina P, Tg. Jiu

"Buna, Ambrozeea. Voiam doar să-ţi spun că am primit comanda. A ajuns repede. Mulţumesc. Săpunurile miros foarte bine. La fel şi bilele de baie! Abia aştept să le folosesc! Data viitoare o să comand mai multe deodată!"
Iulia S., Suceava


"Hello, Ambrozeea! Thank you for being so kind and sendimg me the order here in Germany! I know it took you time and effort and i appreciate it! Choco Delight is absolutly wonderful! I feel like eating it- so good it looks and smells divine! Its very good for my skin and it doesn't give me the alergy i have sometimes. Soaps are wonderful too. My favourite is Sweet Love Soap - so delicate and sweet indeed! Lovely! All your products i ordered are good quality and all natural! I love that! Thank you and i'll be back with another order pretty soon. There is the birthday of my friend, Karina, and she will absolutly love the Sweet Sweet Love Gift Set you have. I'll take it for her! Thank you again, Ambrozeea and success!"
Sabine H., Frankfurt, Germany

"Sunt foarte încântată de produsele tale! Săpunul Sweet Sweet Love şi crema din aceeaşi gamă m-a cucerit definitiv! Îmi priesc foarte bine la ten şi au un parfum foarte plăcut! Sunt o clientă fidelă de-acum!"
Mădalina T., Iaşi

"Crema Intensiv Antirid îşi merită cu adevărat numele pentru că în câteva zile s-au văzut efectele. Tenul meu radiază acum şi am impresia că niciodată nu a arătat mai luminos, de răsfăţat şi încântat de ceea ce i-am oferit eu ca îngrijire până acum. Chiar este minunată! Mulţumesc şi pentru bonusul pe care mi l-aţi oferit.
Vă doresc multă sănătate şi spor în tot ceea ce facţi bun pentru noi. Să vă ajute Dumnezeu!"
Teodora M., Cluj

"Trebuie să-ţi mărturisesc că îmi plac la nebunie produsele tale! Sunt atât de frumos aromate şi sunt atât de bune pentru pielea mea! Cel mai mult mi-a plăcut din ce am folosit gama Sweet Sweet Love. Asta pentru că mie îmi place mult aroma dulce. Dar mamei mele, de exemplu, i-a plăcut mai mult gama Lavender. Iar surorii mele, care e topită după aroma de ciocolată, evident că i-au plăcut produsele din gama Choco pe care i le-am făcut cadou de Crăciun. Voi reveni cu comenzi, de fiecare dată când mi se termină "proviziile" de produse de la Ambrozeea! Să ştii că te-am recomandat şi prietenelor mele! Mulţumesc! Succes!"
Alina R., Iaşi

"Ador crema ta Sweet Sweet Love! E atât de delicată şi atât de parfumată! O minune pentru piele! Mă bucur că te-am descoperit! Voi reveni cu comenzi."
Dana S., Cluj

"O cunosc pe Ambrozeea de ani buni, ştiam interesul ei pentru plante medicinale, leacuri şi alimente sănătoase, dar - abia dupa ce mi-am manifestat neâncrederea vis-a-vis de săpunurile super colorate şi exotic înfăţişate şi chimical parfumate din Mall - am aflat că îşi crează propriile săpunuri, creme şi şampoane solide. M-am convins că sapunurile din Mall, cu fructe exotice şi petale de flori prin ele, doar de decor sunt bune şi ca substituent de bibelouri - pentru că chimicalele din ele ne recomandă doar să le privim, numai să nu intre în contact cu vreo parte a corpului nostru, dacă ţinem la el.
Am vrut un sampon natural 100% şi Ambrozeea mi l-a oferit imediat. Abia aştept să cumpar şi ceva bun pt. restul corpului, să mai scape şi el de asaltul de chimicale cu care l-am intretinut de peste 34 de ani...
Multumesc frumos, Ambrozeea, că exişti şi că ne faci mult bine!"

Claudiu D., Iaşi

"Draga Ambrozeea, am cumpărat mai demult de la tine un săpun de păr de la tine şi să ştii că m-am împăcat foarte bine cu el. Mă clăteam cu apă cu oţet natural după aceea, pe post de balsam de păr (dar am folosit şi lămâie proaspăt stoarsă - am găsit-o chiar mai alcalină şi mai binefăcătoare pentru scalpul meu) şi aveam un păr strălucitor, revitalizat şi care nu se încurca. Era moale şi o senzaţie de mătăsos. Îmi plăcea că părul scârţâia de curăţenie la clătire şi aveam o senzaţie de bine în final. Am revenit să comand din nou. Şi vreau să încerc şi celelalte săpunuri ale tale şi din creme, pentru că mi-a făcut mult bine părului şi pielii de pe cap. În ultimul timp era iritată şi aveam mătreaţă şi de aceea am început să mă orientez către produse de păr naturale, am aflat că problema sunt cosmeticele cu chimicalele lor oribile ieftine pe care le pun în ele. Dar săpunul tău natural de păr văd că mi-a redat frumuseţea părului (al meu e lung) şi a dispărut şi mătreaţa.
Îţi trimit mai jos lista cu comanda mea..."
Lili M. Bucureşti

"Comanda a ajuns cu bine, şi m-am bucurat când am deschis pachetul, pt că ai ambalat fiecare produs foarte drăguţ şi cochet şi mi-a produs o impresie plăcută. Chiar unele produse comandate erau pentru un cadou, pentru o prietenă, de ziua ei, care era chiar în acea zi şi felul tău frumos de a le ambala m-a ajutat să am cadoul gata ambalat şi gata de oferit. M-a bucurat grija ta plină de dragoste la detalii. E prima oară când am comandat de la tine şi să ştii că m-ai surprins plăcut. Am început să folosesc săpunul Carotena şi îmi face pielea catifelată, îmi dă o senzaţie de hrănire şi emoliere, plăcut. Parcă pielea se hrăneşte cu ingredientele astea naturale pe care le-ai pus în săpun. Îmi place şi crema pentru mâini, nu este deloc grăsoasă, trebuie să folosesc doar foarte foarte puţină pe piele şi este foarte spornică şi bună."
Ioana C., Bucureşti

"Mulţumesc, am primit coletul, m-am şi dat cu crema Sweet imediat şi ca primă impresie, îmi place foarte mult cum miroase şi trebui să folosesc doar un strop de cremă pe piele, pentru că se întinde foarte bine şi intră imediat pe piele. Şi săpunurile miros foarte mişto şi de-abia aştept să le folosesc."
Corina S., Turda

"Doamnă, vă mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-aţi dat pentru problema mea cu acneea. Eram disperat, pentru că mă dădusem cu tot felul de produse farmaceutice recomandate de diverşi medici, farmacişti şi dermatologi la care am fost, de loţiuni, geluri, creme, săpunuri. Cu nici un chip nu scăpam de acneea asta pe care o aveam şi pe faţă şi pe spate. Nici nu mai credeam că pot să scap de ea. Vă mulţumesc în priuml rând pentru sfaturile care m-au ajutat, dar mai ales pentru crema antiacneică, care văd că face să se cicatrizeze imediat acneea pe care o aveam şi nu mai apare alta la loc. Sunt foarte fericit că reuşesc să mă vindec de acneea asta şi că am găsit ceva natural care să mă ajute şi pe mine. Vă mulţumesc tare mult! O să revin de acum cu comenzi."
Cătalin O., Bucureşti

"Tare bună crema dumneavoastră pentru mâini. Am mâinile mai uscate şi mai crăpate de la muncă, dar crema dumneavoastră le face netede şi fine. Îmi place şi săpunul de corp pe care l-am luat de la dumneavoastră şi pe care l-am folosit. Miroase bine şi e plăcut când te speli cu el. Tot face pielea mai netedă şi nu se mai usucă, ca de la gelul de duş pe care îl foloseam înainte. V-am scris ca să ştiţi că mi-au plăcut şi sunt bune pentru mine."
Maria B., Satu Mare

"Am revenit cu o comandă şi vreau să îţi spun că de când folosesc săpunurile tale, Ambrozeea, orice săpun ar fi- că am comandat mai multe de la tine, de-a lungul timpului, ştii doar, nu mi se mai usucă pielea cum se usca de la gelurile de duş sau de la săpunurile din comerţ. Chiar şi Dove dacă foloseam, tot aveam pielea uscată, chiar şi dacă foloseam mănuşă de gomaj, că ziceam că o fi pielea moartă care stă acolo. Dar nimic. Săpunurile tale sunt foarte emoliente şi hidratante şi am constatat că după câteva săptămâni, nu mai aveam pe picioare pielea aceea solzoasă, uscată, crăpată. Foarte interesant. Deci într-adevăr, gelurile de duş şi săpunurile din comerţ usucă pielea şi o irită. Văd că unturile şi uleiurile vegetale sunt foarte bune pentru piele, chiar şi sub formă de săpunuri. Şi nici măcar nu am mai folosit ulei sau cremă de corp de atunci. Mulţumesc pentru săpunurile tale cu adevărat bune pentru pielea mea şi baftă în continuare. Evident, râmân o clientă fidelă."
Delia C., Constanţa

"Sunt foarte bune săpunurile tale naturale. Îmi fac pielea foarte fină. Şi miros şi foarte plăcut de la uleiurile esenţiale. Un răsfăţ pentru pielicica mea. Multumesc. O să vreau să comand şi creme de tine. Mi-ai trezit interesul şi curiozitatea."
Mihaela I., Bistriţa

"Crema antiacneică de la tine este cea mai bună pe care am întâlnit-o până acum. Sincer. Într-o săptămână au apărut deja efecte vizibile, adică coşurile pe care le aveam se uscau rapid, şi se vindecau foarte bine, şi ceea ce m-a făcut fericită este că NU MAI APĂREAU alte coşuri. Super! Mii de mulţumiri pentru minunea ta de cremă antiacneică. Sunt abonată de acum la produsele tale."
Cristina D., Bacău

"Ambrozeea, sunt excelente cosmeticele tale naturale. Regret că nu le-am descoperit mai demult. Mersi. Revin cu siguranţă."
Madalina A., Timişoara

"O prietenă mi te-a recomandat. Eu căutam produse naturale cât mai bune pentru mine, pentru că am o dermatită pe faţă de mult timp şi nu îi dau de capăt. Deşi am tot fost pe la doctori şi m-am uns cu toate unguentele şi nebuniile posibile. Crema ta antiacneică, pe care prietena mea o lăuda mi-a priit foarte bine fără să mă aştept la asta. Doar am observat că pielea se netezea, nu mai era iritată, era din ce în ce mai puţin roşie, etc. Acum, la două luni după ce am folosit crema ta naturală antiacneică mi-a trecut complet. Mulţumesc din suflet. Nu credeam că mai reuşesc."
Livia G., Braşov

"Hi, Ambrozeea. Thank you for the wonderful and natural soaps you make for us, people. Your natural cosmetics are gorgeous and so great for my skin. I am amazed that I could find something so good in Romania. No offence. :) The order i purchased from you arrived pretty fast, in 7 days and the package was intact. Excuse my english, it is not so good, i know, but it's not my language. The cream i ordered "Crema Sweet Sweet Love" was fabulous! Smelling so great and feeling great on the skin. I am thrilled. And the soaps i got from you, are marvelous. They smell so great and the texture is so smooth. Also, smooth is my skin after i use them. I also gave my mom one soap, she liked "Mediteranean Herbal Bliss" and she uses it - says she likes it and is good for her. She also loves the "Crema naturala Intensiv Antirid", says it's good and is giving a boost and a lift to her skin. So, i will definitly come back to order. Thanks again for everything and for how you embelish and wrap every product you send. We loved it."
Christine W.S.

"Buna ziua,
Voiam să vă anunţ că am primit (de ieri) coletul şi voiam totodată să vă mulţumesc pentru surpriza plăcută care mă aştepta în interiorul său (şi aici mă refer atât la produsele comandate, dar şi la bonusul primit, [săpunul]despre care pot spune că sunt foarte încântată, miroase şi arată extraordinar). Pot să spun că inclusiv doamna de la poştă era cucerită de mirosul extraordinar al pachetelului meu. Sunt foarte mulţumită de produsele primite, atât în ceea ce priveste aspectul lor, cât şi calitatea acestora (deşi trebuie să recunosc că nu am avut prea mult timp la dispoziţie pentru a le testa, sunt convinsă că această primă impresie nu se va schimba).
Pot spune că mi-aţi făcut ziua mai frumoasă!
O zi bună vă doresc şi mult spor în afacere şi în tot ceea ce faceţi !"

Alina D.

"[...] Într-adevăr, produsele Ambrozeea sunt delicioase pentru corp. Ambrozeea a reuşit să demonstreze că un produs cosmetic poate fi eficient, parfumat, delicat în mod natural...şi fără a conţine parabeni sau alte E-uri. Mă bucur că am descoperit acest site şi că am ajuns să folosesc astfel de produse naturale. Corpul nostru are nevoie de Natură şi de tot ce este natural. Felicitări, Ambrozeea, pentru ceea ce faci, pentru pasiunea cu care se vede că realizeze aceste produse!"
Gabriela G. Huşi

"MINUNATĂ! Crema antiacneică cu Neem şi Tea Tree a făcut minuni cu [zona] decolteul meu care se umpluse de coşuri. În sfârşit, am revenit la o piele curată. Mulţumesc, Ambrozeea!"
D.D., Braşov


"Bună ziua,
În primul rând vreau să remarc calitatea excepţională a Cremei naturale Intensiv Antirid, pe care am achiziţionat-o de la o Expoziţie cu produse naturale, ocazie în care am cunoscut-o pe "doamna Ambrozeea". Mi-a plăcut în mod deosebit felul în care a prezentat produsele. Crema de care am vorbit mai sus este cu adevărat excepţională, efectul ei apărând la foarte scurt timp după prima folosire şi totodată este şi spornică, fiind nevoie de o cantitate mică pentru o utilizare. Mulţumesc."
Andreea I., Iaşi

"Cumpăr din nou EXCEPŢIONALA Cremă Antiacneică, dar nu pentru mine, ci pentru nişte colege ale mele, care au acnee şi care văzând cum am rezolvat, pot să spun în mod miraculos problema mea cu acneea, m-au rugat să le comand şi lor. Vă mulţumesc încă o dată pentru tot binele pe care îl faceţi şi sincer vă spun că eu dădusem milioane pe tot felul de creme împotriva acneei, de la diverse firme, creme care NU au avut nici un efect, ba chiar una mi-a lăsat răni pe faţă. Acum tenul meu este curat şi frumos, iar petele ce rămăseseră după acnee au dispărut. 
Vă mulţumesc şi să ştiţi că recomand cu căldură la toate prietenele mele."
V.L., Suceava

"Sunt o clientă fidelă, după cum aţi văzut, am cumpărat de mai multe ori de la dvs. diferite produse şi toate au fost super bune. Vreau să vă spun că folosesc de câteva luni numai şamponul solid INDIAN BEAUTY şi TONICUL CAPILAR. Am aplicat înainte de fiecare spălare tonicul şi sunt foarte încântată de rezultate. Eu am părul lung şi creţ şi în ultimul timp îmi cădea foarte mult păr şi tot foarte mult se rupea la pieptănat. Am folosit pentru clătire soluţie de apă cu Oţet de Trandafiri. Acum nu îmi mai cade părul, nu se mai rupe şi s-a îndesit vizibil. Recomand tuturor prietenelor, prietenilor şi cunoscuţilor produsele dumneavoastră naturale."
E.C.A., Râmnicu Vâlcea

"Buna ziua,
printre produsele pe care le-am comandat de la voi se află şi Oţetul de Trandafiri, de care sunt foarte încântată. Încântător este cuvântul ce caracterizează acest oţet de trandafiri pe care l-a cumpărat pentru a-l folosi ca balsam pentru păr. Am observat că face părul mătăsos, nu se mai încurcă şi miroase foarte frumos a trandafiri. Este un produs de care m-am îndrăgostit iremediabil. :)"
Mihaela M., Bucureşti

"Draga mea,
Sunt foarte mulţumit de crema antiacneică. Mă dau cu ea seara, o întind în strat subţire pe toată faţa (nu doar pe zonele cu probleme), iar dimineaţa tenul meu este luminos, mai curat şi neted. Coşuri nu îmi mai ies acum deloc (foarte rar câte unul, dar şi acesta se resoarbe repede dacă pun un strat de cremă antiacneică pe el). Şi cicatricile s-au estompat, dar îmi dau seama că acolo e nevoie de un pic mai mult timp, [pentru ca pielea şi ţesutul să se regenereze]. Mulţumesc pentru tot."
A.

"Cu deosebită recunoastinţă, vă mulţumesc pentru produsele pe care le-aţi făcut cu atâta dăruire pentru mine. Sunt cele mai bune produse din cate am folosit până acum .
Crema pentru ten şi săpunul Romazuleea sunt perfect adaptate tipului de ten afectat de: eritroza, cuperoza, acnee si riduri. În plus, crema este o excelentă bază pentru machiaj, cu un grad de hidratare deosebit, aşa cum mi-am dorit eu.
Săpunul Romazuleea mă ajută foarte mult la curăţarea zilnică a tenului
Chiar după primele utilizări, săpunul şi crema au efecte deosebite vizibile: roşeaţa s-a estompat, acneea s-a retras şi nu dă semne că ar mai intenţiona să apară din nou, pielea este mai netedă, tenul mai luminos.
Şamponul solid Indian Beauty şi Oţetul de Trandafiri sunt un adevărat regal pentru părul meu: mătreaţa a dispărut, senzaţia de mâncarime nu mai există, părul este mai strălucitor şi mai sănătos, firul de păr este mai puternic şi nu se mai rupe atât de uşor, combate foarte bine căderea părului.
Pentru mine aceste produse sunt pe primul loc şi sunt convinsă că promit foarte mult şi după o utilizare mai îndelungată. "

Carmen N din BraşovFelicitari!
Toate laudele la superlativ , asta fara sa exagerez. Folosesc deja de cca 6 saptamani acest ulei antimicotic, impreuna cu sapunul pentru o ciuperca la unghiile de la picioare. Deja culoarea la unghiile mici a revenit la normal si nu mai sunt ingrosate si vad ca si la unghia mare aspectul s-a schimbat in bine. Eu am dat si pe calcaie pentru ca erau ingrosate si crapate. Pielea ingrosata s-a exfoliat incetul cu incetul si acum pielea de pe calcaie este foarte fina.
Multumesc pentru aceste produse exceptionale si pentru sfaturile pe care mi le-ti dat.
V-am scris abia acum pentru ca am vrut sa constat rezultatele si ele sunt superbune.
Si crema Intensiv Antirid este foarte buna,faţa mea este acum catifelata si parca mai luminoasa.
Multumesc si sa va dea Dumnezeu sanatate si spor in toate.
Mariana V. Vaslui
  1. Am lucrat la o fabrica de antibiotice. Datorita mediului de la locul de munca am facut infectii fungice la unghiile de la maini si de la picioare incat unghiile erau ingrosate, ingalbenite si oricate tratamente am facut cu tot felul de preparate nu se rezolva problema.  
  2.  Am aflat de aceste produse de la Ambrozeea si am inceput sa folosesc de mai mult timp acest ulei antimicotic si sa ma spal cu sapun antimicotic. Unghiile mele au inceput in sfarsit sa arate normal. Marturisesc ca la inceput nu am fost prea perseverenta , sa ma spal zilnic cu sapunul si sa ma dau cu ulei. Vazand ca incep sa apara rezultate la unghiile mici mai intai am inceput sa fiu perseverenta si acum si la unghiile mari a cazut crusta groasa de deasupra si a ramas unghia fina si subtire.                                             Eu continui sa ma spal si acum cu sapun pentru a nu ma reinfecta.                                                                    Am scris acest comentariu pentru a fi de folos si altora ca intradevar aceste produse sunt foarte bune si dau rezultate.
  3. Eugenia A. Iasi

Tin neaparat sa va multumesc pentru miraculoasa crema antiacneica pe care o realizati si care are efecte extraordinare si in alte afectiuni ale pielii. Am aflat de aceasta crema de la o persoana care imi face masaj terapeutic. D-na vazand ca am pe piele in zona spatelui o iritatie care persista si pe care de fapt o am de ani de zile, si nu mi-a trecut cu nici una din cremele si produsele  cu care am dat mi-a recomandat Crema antiacneica, crema, care spunea dumneaiei este foarte buna si pentru eczeme, iritatii, mici escoriatii ale pielii. Am comandat crema antiacneica si in cateva zile iritatia mea a disparut. Am trimis un mesaj la Ambrozeea pentru a multumi si a spune ca aceasta crema este chiar miraculoasa, 
De acum convinsa fiind ca este de mare ajutor in diverse afectiuni ale pielii am inceput sa dau cu crema antiacneica si la un fel de panaritiu, inflamatie, ciuperca pe care o aveam la un deget de la picior. In scurt timp mi-a trecut si aceasta,  
Va doresc succes in tot ceea ce faceti si sa va ajute Dumnezeu sa ajutati cat mai multi oameni.
  1. Cu stima, Silvia A,  Oradea
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...