10 iun. 2013

Sapun natural Citrus Paradise cu Grapefruit Portocale Lamaie

 
Sapun natural detoxifiant CITRUS PARADISE cu Grepfruit Portocale Lamaie



Săpunul natural Citrus Paradise este un adevărat paradis al citricelor: conţine sucuri proaspăt stoarse de Grapefruit, Portocale şi Lămâie, dar şi uleiuri esenţiale de Grapefruit, Portocale, Lămâie, Listea cubeba.
Formula sa naturală conţine vitamina C şi antioxidanţi din abundenţă. Este puternic detoxifiant, purificator, stimulator al microcirculaţiei, antiacneic, tonic, revigorant, regenerant. Este recomandat pentru tenul gras, mixt, cu tendinţe acneice.

Ingrediente: unturi şi uleiuri vegetale saponificate: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de cacao, ulei de ricin, ulei de muşeţel, ulei de sâmburi de struguri, suc proaspăt de Grapefruit, suc proaspăt de Portocale, suc proaspăt de Lămâie, ulei esenţial de Grapefruit, ulei esenţial de Portocale, ulei esenţial de Lămâie, ulei esenţial de Lemongrass, ulei esenţial de Litsea cubeba


Sucul proaspăt de Grapefruit face minuni nu numai pentru sănătate, ci şi pentru piele. Este detoxifiant, deci ajută pielea să elimine toxine, pentru a se reface şi regenera cu uşurinţă. Vitaminele şi mineralele din sucul de grapefruit hrănesc şi hidratează epiderma. Este antioxidant, tonic, revigorant, regenerant. Conţine fitonutrienţi - bioflavonoide - ce hrănesc pielea. Este bogat în vitamina C, care este necesară în producerea de colagen. Colagenul este cel care dă elasticitate pielii. Sucul de grapefruit este eficient împotriva acneei, a eczemelor şi a inflamaţiilor. Conţine acid salicilic, un puternic antiseptic şi antiinflamator, dar şi licopen, un puternic agent antitumoral şi anticancerigen.

Sucul proaspăt de Portocale este şi el o sursă importantă de vitamina C naturală, care ajută la refacerea colagenului ce este responsabil de fermizarea şi elasticizarea pielii. Portocalele fac parte din familia citricelor, renumite pentru proprietăţile lor astringente, tonifiante şi detoxifiante. Sucul de portocale este excelent pentru tenul cu tendinţe acneice, pe care îl curăţă şi tonifică. Acidul citric prezent în sucul de portocale exfoliază delicat pielea, usucă acneea şi luminează tenul.

Sucul proaspăt de Lămâie este benefic atât pentru detoxifierea pe cale intern, cât şi pentru detoxifierea exterioară, a pielii. Ajută la menţinerea unui pH alcalin, purifică sângele şi limfa, elimină toxinele.

Uleiul esenţial de Grapefruit este renumit pentru capacitatea sa de a elimina toxine din orice parte a organismului. Detoxifică sistemul linfatic, elimină fluidele în exces, arde grăsimile şi este antioxidant. Este antiseptic, dezinfectant, detoxifiant, antitumoral, antidepresiv, purificator, tonic şi stimulator.Este un preţios ajutor în cazuri de acnee, pentru tenul gras şi mixt datorită efectului său astringent. Detoxifică, tonifică şi ferminzează pielea şi îmbunătăţeşte circulaţia. Efecte asupra psihicului: destresează, calmează şi conferă tonus psihic.
Uleiul esenţial de Portocale - este antiseptic, detoxifiant, stimulator circular sanguin şi limfatic, tonic, antidepresiv. Efecte asupra psihicului: tonic, bună dispoziţie.
Uleiul esenţial de Lămâie - este antifungic, antibacterian, antiviral, detoxifiant, purificator, astringent, antiinflamator, stimulator imunitar. Este folosit în cazuri de acnee, probleme ale pielii, infecţii, seboree. Efecte asupra psihicului: conferă tonus psihic şi claritate mentală. Are un efect general purificator asupra întregii fiinţe.
Uleiul esenţial de Litsea Cubeba - este recomandată în cazuri de acnee, dermatită şi pentru tenul gras şi mixt. Este regenerant, calmant, antiviral, antiinflamator, antibacterian, antibiotic, decongestionant, antiseptic, emolient. Efecte asupra pshicului: tonic, revigorant.


este realizat prin metoda la rece care păstrează principiile active ale
plantelor, unturilor, uleiurilor vegetale şi a sucurilor de fructe folosite.

Culorile acestui săpun natural se datorează în exclusivitate
sucurilor naturale de citrice folosite.
Aroma revigorantă a acestui săpun natural se datorează
uleiurilor esenţiale naturale citrice folosite.

NU conţine coloranţi, arome şi parfumanţi sintetici.
NU conţine derivaţi petrolieri sau alţi aditivi chimici.

Dacă îţi place Săpunul natural Citrus Paradise îl poţi cumpăra din magazinul nostru online Ambrozeea aici.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...