11 sept. 2012

Sapun natural cu suc de castravete Cucumber Mint

Cucumber Mint 
Săpun natural handmade
cu suc de Castravete şi Mentă


Preţ: 10 lei
Gramaj: 90g

 
Săpun natural cu suc de castravete Cucumber Mint
 Săpunul natural Cucumber Mint cu suc de castravete şi mentă este realizat manual prin metoda la rece, care păstrează principiile active ale plantelor, unturilor şi uleiurilor vegetale folosite.

Ingredientul principal este sucul de castravete, completat în mod armonios de frunze de mentă  proaspătă, culeasă din grădină, care accentuează nota de proaspăt, de revigorant, de  puritate a sucului de castravete.



Beneficiile sucului de castravete asupra tenului sunt binecunoscute. Fiind constituit în proporţie de 96,5% din apă, este un excelent hidratant pentru tenul uscat, obosit, matur, cu tendinţe de ridare, dar şi pentru tenul sensibil, iritat sau cu probleme. Nu conţine deloc grăsimi, motiv pentru care poate fi utilizat şi de către persoanele cu tenul gras sau mixt. În acelaşi timp, castravetele conţine o cantitate impresionantă de potasiu, fier, siliciu, magneziu şi fosfor, care se găsesc în mare parte în coajă. Tot aici se află şi vitamina C, vitamina A şi alte vitamine din complexul B şi enzime care ajută în procesul natural de restructurare şi regenerare al pielii.

Pentru a păstra tot acest cocktail de minerale şi vitamine, am folosit în săpunul natural Cucumber Mint castraveţii (din cultura bio, fără pesticide sau îngrăsăminte chimice) cu tot cu coajă. De asemenea, am adăugat şi frunzele de mentă proaspătă în sucul de castraveţi.

Castravetele inactivează unele subtanţe chimice toxice din produsele cosmetice cu substanţe chimice pe care, din păcate, unele femei încă le mai folosesc, reduce inflamaţiile şi curăţă pielea în profunzime. Din aceste motive, săpunul natural cu suc de castravete Cucumber Mint poate fi folosit şi cu scopul de a curăţa şi purifica tenul.

Datorită proprietăţilor pe care le are castravetele, şi pe care le aduce în această compoziţie, Săpunul natural Cucumber Mint este purificator,  revigorant, intens hidratant,  regenerant, răcoritor, calmant, uşor astringent, antiseboreic.

Conferă prospeţime şi luminozitate tenului, ajută la eliminarea punctelor negre şi a acneei, curăţă eficient porii, catifelează pielea.

Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate: ulei de Măsline, ulei de Nucă de Cocos, ulei de Palmier, ulei de Ricin, unt de Cacao, unt de Shea; suc proaspăt de castravete cu pulpă şi coajă, macerat din frunze de mentă în suc de castravete, argilă verde, ulei esenţial de mentă, ulei esenţial de neroli, ulei esenţial de roiniţă, ulei esenţial de portocale.

Săpunul natural Cucumber Mint
este 100% pur şi natural

Conţine numai unturi şi uleiuri vegetale, suc proaspăt de castravete, frunze de mentă proaspete  şi uleiuri esenţiale naturale. Culoarea bej de datorează unturilor şi uleiurilor vegetale folosite, iar culoarea verde se datorează pulberii de argilă verde adăugată. Mireasma naturală, pură, răcoritoare, proaspătă, revigorantă a săpunului se datorează în exclusivitate sucului de castravete şi uleiurilor esenţiale.

NU conţine vaselină, lanolină, parabeni, extracte de sinteză, conservanţi, coloranţi artificiali, parfumuri sau arome sintetice, parabeni, derivaţi din petrol, etc .

Îl găsiţi în magazinul nostru online aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...