12 iun. 2014

Ulei natural pentru plaja cu uleiuri vegetale- Ambra SUN

Ulei natural pentru plajă Ambra SUN
cu Macadamia, Jojoba, Avocado,
Monoi de Tahiti şi Gălbenele

Uleiul natural de plajă AMBRA SUN cu este un  produs 100% natural, conţine numai uleiuri vegetale presate la rece alese special dintre cele cu factorul de protecţie cel mai înalt ce conferă o protecţie solară naturală cu adevărat eficientă. Se aplica usor si are un miros suav, delicat natural. 
Efectul de protecţie este intantaneu, imediat după aplicare.

Cantitate 150 ml
Ulei natural pentru plajă AMBRA SUN
Uleiul de plajă AMBRA SUN are efect protector împotriva razelor UV, este  hidratant, emolient, nutritiv, calmant, reconfortant, normalizează metabolismul pielii.


Nu conţine uleiuri esenţiale care pot fi fotosensibile şi care ar putea genera pete pigmentare.

Uleiul natural pentru plajă AMBRA SUN are în compoziţie uleiuri preţioase, alese pe criteriul  unui factor de protecţie solară cât mai înalt, dar şi pentru că sunt intens hidratante, abundă în acizi graşi nesaturaţi ce au efect  antioxidant de prevenire a apariţiei ridurilor prin expunerea la  razele puternice ale soarelui, la vânt şi la apa sărată a mării.


AMBRA SUN ulei natural pentru plajă oferă o protecţie solară naturală ideală pentru ten şi corpputând fi folosit şi de către persoanele cu o piele sensibilă. Asigură protecţie şi totodată o bronzare uniformă şi de durată.

Factorul de protecţie solară este obţinut în mod natural, datorită filtrului transparent şi eficient creat de uleiurile naturale, presate la rece care permit bronzarea, dar concomitent asigură şi protejarea pielii expuse la soare şi vânt.

Uleiurile din compoziţie conţin puternici antioxidanti naturali, ca tocoferol, vitamina C, betacaroten în sinergie cu celelalte principii active.Antioxidanţii sunt un element important în produsele pentru protecţie solară, deoarece neutralizează radicalii liberi care pot apare la suprafaţa pielii prin expunerea prelungită la soare, când pielea se deshidratează şi apare tendinţa de ridare şi îmbătrânire.

Ingrediente: uleiuri naturale presate la rece: ulei  de germeni de grâu, ulei de Macadamia, ulei Monoi de Tahiti, ulei de Jojoba, ulei de Avocado, ulei de Cătină,  ulei de Susan,  ulei seminţe de Zmeur, ulei seminţe de Morcov, ulei de Gălbenele.

Se aplica usor si are un miros suav, delicat natural.

Utilizare: uleiul de plajă se va aplica pe suprafaţa pielii înainte de expunerea la soare şi se va reaplica după intrarea în apă pentru a reînnoi protecţia solară. Este recomandat atât înainte, cât şi după plajă.

Uleiul de Seminţe de Zmeură conţine un nivel ridicat de acizi graşi esenţiali omega 3 şi omega 6, antioxidanţi şi vitamina E având un efect puternic antioxidant, deci antirid şi de protecţie intensă faţă de razele UV ale soarelui. Are un SPF foarte ridicat, între 30-50.

Uleiul de Germeni de Grâu este una dntre cele mai bune surse de vitamina E, K, B. Este hidratant, antioxidant. Are o bună protecţie solară cu un SPF de 20.


Uleiul de Monoi de Tahiti este obţinut prin macerarea florilor de Gardenie în ulei de cocos, are o aromă suavă, este hidratant, emolient şi  protejează eficient împotriva razelor ultraviolete. Are proprietăţi antioxidante, deci antirid.

Uleiul de Macadamia este obţinut prin presare la rece, este non-gras şi pătrunde rapid în piele. Este uleiul cu cea mai mare cantitate de acizi graşi mononesaturaţi dintre toate uleiurile folosite în cosmetică, fiind un bun emolient şi hidratant al pielii. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature, reduce apariţia ridurilor, are efect regenerant asupra pielii, calmează arsurile solare, oferă protecţie împotriva acţiunii nocive a soarelui.

Uleiul de Jojoba este emolient, hidratant, non-comedogen, antioxidant, antibacterian, regenerant, reparator pentru piele.


Uleiul de Avocado - o sursa bogata de vitamina A, B1, B2  si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate sau expuse la soare. Este absorbit cu usurinta de piele,  este bogat in sterolini, substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile. Stimulează productia de colagen din piele, de aceea este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, aplicat direct aplicat pe piele sau inclus in alte produse.

Uleiul de seminţe de struguri are proprietăţi antioxidante remarcabile, este bogat în substanţe minerale precum cupru, seleniu, zinc, în plus, conţine vitamina E, vitamina F şi protianidine, ce au un efect anti-îmbătrânire de 50 de ori mai puternic decât cel al faimoasei vitamine E.


Ulei de Ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente. Este un bun umectant, reduce petele şi pigmentaţiile pielii.


Formulă 100% naturală, blândă şi delicată cu piele dar eficientă.
Conferă o protecţie solară 100% naturală,
cu un factor de protecţie SPF 20.

Nu conţine conservanţi, coloranţi sau parfumanţi,
parabeni, ftalaţi, oxybenzon,
sodium lauril sulfat sau sodium metil sulfat


Recomandări pentru protecţia solară:


- nu vă expuneţi la soare între orele  11-15 când soarele este puternic

- ieşiti în soare numai cu o pălărie sau şapcă , să aveţi mereu capul acoperit
- folosiţi  ulei NATURAL de protecţie solară la plajă , iar apoi o cremă naturală hidratantă şi hrănitoare  pentru piele
- limitaţi timpul de expunere la soare 
- dacă sunteţi în situaţia de a trebui să staţi mai mult în soare, folosiţi haine cu mâneci lungi, pantaloni lungi, din materiale uşoare, răcoroase, naturale (preferabil bumbac, in, etc), pălării şi ochelari de soare
- consumaţi cât mai multă apă plată (nu băuturi şi sucuri carbogazoase) pentru a ajuta corpul să se rehidrateze

 Cantitate cca : 150ml
Comandă produsul din magazinul Ambrozeea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...