5 mar. 2012

Cremă naturală pentru mâini

Cremă naturală emolientă pentru mâini 
cu Shea, Jojoba, Cătină şi Gălbenele


Crema naturală emolientă pentru mâini conţine o selecţie specială de plante medicinale, unturi şi uleiuri vegetale naturale, uleiuri esenţiale cu efecte terapeutice care hrănesc, hidratează şi regenerează pielea mâinilor.

cutie 50 ml
Se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Este o cremă emolientă, hidratantă, hrănitoare creată special pentru catifelarea şi protejarea mâinilor dumneavoastră ce sunt permanent agresate de detergenţi, săpunuri comerciale cu substanţe chimice şi parfumuri alergene, geluri, etc., sau de factorii de mediu: frig, vânt, soare, poluare.

Are un efect regenerator şi emolient pentru pielea aspră, uscată sau descuamată de pe mâini, pe care o hidratează şi hrăneşte. Redă supleţea  şi catifelarea naturală a pielii.
Este antimicotică, antibacteriană, cicatrizantă.

De asemenea, este foarte benefică pentru cuticule şi unghii, pe care le emoliază, le hrăneşte, le regenerează, le vitaminizează şi le fortifică.

Această cremă este indicată pentru pielea sensibilă, uscată, deshidratată, iritată, cu roşeaţă sau dermatoze. Toate unturile, uleiurile vegetale şi plantele din formula sa acţionează blând asupra pielii, calmând iritaţiile, hidratând-o, hrănind-o, regenerând-o. Este foarte emolientă şi hrănitoare pentru piele.

Crema naturală emolientă pentru mâini catifelate
se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Ingrediente : unt de Cacao, unt de Shea, macerat de Gălbenele, Sunătoare şi Nalbă, ulei de Cătină, ulei de Măsline, ulei de Jojoba, ulei de Cocos, ulei de Ricin, ulei de Migdale dulci, ulei de Neem, ulei de Nucă, lanolină, ceară de albine, Propolis, ulei esenţial de Lemongras, ulei esenţial de Geranium, ulei esenţial de Palmarosa, ulei esenţial de Ylang-ylang.


Untul de Shea - este unul din miracolele naturii, fiind utilizat de mii de ani de popoarele din Africa pentru îngrijirea pielii de la bebeluşi la adulţi, pentru protecţie împotriva soarelui, ca remediu vindecător şi ca hrană. Shea se extrage prin presare la rece din nuca copacului de karite ce se găseşte în Africa de sud.  Shea are un conţinut ridicat de acizi graşi, fitosteroli, vitamina E, A şi D şi compuşi naturali anti-oxidanţi care au excelente proprietăţi de hidratare şi regenerare celulară. Aduce un aport de nutrienţi, vitamine şi minerale de care pielea are mare nevoie mai ales în sezonul rece. Este în special indicat pentru pielea uscată, crăpată, matură, pentru zonele excesiv de uscate, cum ar fi coatele, genunchii, călcâiele sau cuticulele. Folosit după ras, previne iritaţiile. Untul de Shea este anti-inflamator, anti-alergenic, netezeşte ridurile şi liniile fine ale trăsăturilor. Untul de Shea s-a dovedit eficient în cazurile de eczemă, psoriazis, dermatită, etc. Este foarte emolient, intens hidratant, restructurant.

Untul de Cacao - foarte hidratant, regenerator, emolient pentru piele. Este anti-inflamator, catifelează şi netezeşte pielea.

Uleiul de ricin - are un efect benefic asupra unghiilor pe care le regenerează, le întăreşte şi le protejează de micoze.

Gălbenelele - au proprietăţi antibacteriene, antimicotice, antiseptice, anti-inflamatoare, cicatrizante, regenerante. 

Sunătoarea - eficientă împotriva arsurilor, dermatozelor, psoriazisului, alergiilor, iritaţiilor. Este prin excelenţă o plantă calmantă, emolientă, hidratantă, cicatrizantă, anti-inflamatoare, regenerantă pentru piele.

Nalbă - este emolientă, hidratantă, anti-alergenică, anti-inflamatoare. Este indicată pentru tenul uscat, iritat, sensibil, deshidratat. Are o acţiune foarte blândă, la fel ca sunătoarea şi gălbenelele.
   
Cumpără Crema naturală emolientă pentru mâini aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...