3 feb. 2012

Crema antiacneica cu neem si tea tree

cu neem, propolis, tea tree, salvie, argilă albă activă şi extracte din plante
cu efect antiacneic, antiseptic, antimicrobian, antistafilococic, antibacterian, antimicotic

Cantitate: 50 ml
Se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Crema naturală antiacneică este  realizată din unt de Shea, neem, extracte de plante, propolis, argilă şi uleiuri esenţiale preţioase, fiind destinată îngrijirii  eficiente şi eliminării problemelor tenului acneic
Este o cremă  uşoară, fină, plăcut aromată.

Ingrediente: ulei de jojoba nerafinat, unt de shea nerafinat, ulei de neem, extract de gălbenele, codiţa şoricelului şi salvie în ulei de măsline extravirgin, propolis apicol,  ulei esenţial de salvie, ulei esenţial de lavandă, ulei din Arbore de Ceai Australian  Melaleuca ( Tea Tree), oxid de zinc, argilă albă activă.


Aceată cremă minunată cu multiple virtuţi terapeutice poate fi folosită pentru:
  • tratamentul local al acneei şi a cicatricilor datorate acesteia,
  • calmarea şi decongestionarea pielii acneice, iritate  sau inflamate
  • calmarea şi hidratarea psoriazisului
  • cicatrizarea rapidă a micilor tăieturi, zgîrieturi ale pielii,
  • hidratarea şi regenerarea pielii
Are efect antiseptic, antimicrobian, antistafilococic, antibacterian, decongestionant, antiinflamator, cicatrizant şi calmant datorită actiunii sinergice a ingredientelor componente şi a uleiurilor esenţiale de salvie, arborelui de ceai (tea tree) şi lavandă.
Crema se aplică zilnic în strat subţire pe pielea curată, lăsând-o să acţioneze minim 2 ore sau pe toate durata nopţii. Unele persoane au utilizat această cremă ca şi cremă de zi pentru că poate fi considerată ca un fond de ten  ce estompează imperfecţiunile. Testaţi şi utilizaţi în conformitate cu cerinţele personale, dar lăsaţi pielea să şi respire câteva ore pe zi neacoperită de nici un produs cosmetic, doar spălată cu macerat de muşetel, gălbenele sau apă plată sau distilată şi câteva picături de Argint coloidal în ea.
Este ştiut faptul că acneea apare datorită unui complex de factori ce depind de vârstă, stress, alimentaţie, perioada ciclului menstrual, de modul în care se realizează igiena locală a pielii etc.

Găsiţi Crema Antiacneică cu Neem şi Tea tree
în magazinul Ambrozeea aici.

Această cremă foarte eficientă prin ingredientele sale a dat rezultate foarte bune în multe cazuri de acnee cronică, a estompat în timp vechile cicatrici inestetice lăsate de acnee, a avut efect benefic asupra pielii de pe faţă acesta devenind catifelată, sănătosă şi mai luminoasă, plină de vitalitate şi strălucire. 
Unele persoane mi-au relatat, că în viaţa lor nu au avut o piele mai frumoasă ca după utilizarea acestei creme şi au continuat să o folosească şi după ce au rezolvat problema acneei. Efectele au fost uneori chiar spectaculoase, conform cu relatările pacienţilor.

Este important să ţineţi cont însă şi de îndrumările pe care le-am formulat în articolul "Despre acnee" (citeşte aici).

Untul de Shea se obţine din nucile arborelui Shea-Karité, arbore care creşte în savana africană în special în Ghana.  Untul de shea este recunoscut pentru efectul său benefic în  tratarea acneei recidivante şi a cicatricilor lăsate de aceasta. Are o acţiune de calmare a iritaţiilor  şi  descongestionare a pielii precum şi de hidratare intensă. El este nu numai un emolient al pielii dar şi un stimulant al metabolismului profund al dermei, având un rol important în regenerarea ţesuturilor, în cicatrizarea lor, este un bun antiinflamator şi antibacterian

Uleiul de jojoba  este extras prin presarea la rece a seminţelor  unui arbust ce creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală şi de sud.  Este un hidratant excepţional al pielii la nivel celular, reechilibrant al secreţiei de sebuum. Este unul din puţinele  uleiuri indicate în îngrijirea tenului gras sau mixt non-comedogenic şi are aproximativ aceleaşi propietăţi ca si sebuumul pielii umane şi datorită acestei asemănări, pielea acceptă foarte bine acest ulei ca şi hidratant zilnic, fără riscul de a astupa porii. Este protector, emolient şi calmant pentru pielea sensibilă şi iritată, regenerant, cu efect anti-îmbătrânire.

Uleiul de neem  este obţinut prin presarea seminţelor arborelui de neem (Azadirachta indica). Uleiul de neem a fost folosit de-a lungul a mii de ani de indieni, datorită multitudinii de proprietăţi terapeutice ale acestui ulei, numindu-l “farmacia satului”. Cercetările ştiinţifice au descoperit peste 150 de substante active în acest ulei. Este  un excelent hidratant, calmează pielea iritată, este aniinflamatorantibacterian şi  antimicotic. Studiile clinice dermatologice  au arătat că uleiul de neem este eficient în tratamentul  acneei, prin efectul puternic  antibacterian,  stopând infecţiile şi suprainfecţiile pielii. Acest ulei poate vindeca cu succes acneea.  Neemul nu vindeca  însă şi tulburarile hormonale sau oboseala şi stressul  care pot provoca acneea. Calmează roşeaţa şi  mâncărimea pielii iritate, poate ameliora şi trata cicatricile şi pielea pigmentată, psoriazisul şi eczemele.   Are un conţinut ridicat de vitamina E, acizi graşi, în special acid oleic care are proprietatea de a reda elasticitatea pielii.  Are proprietăţi de tratare a infecţiilor şi micozelor la nivelul pielii şi a unghiilor.
Propolisul apicol. Datorită componentelor chimice multiple, propolisul este considerat a fi cel mai preţios produs apicol, cu o mare diversitate de acţiuni terapeutice: bactericide, antiseptice, antivirale, antitoxice, antioxidante, antiparazitare, epitelizante, cicatrizante, antiinflamatoare, analgezice, antitumorale, anticanceroase, regeneratoare şi stimulatoare ale producţiei de colagen şi elastină. Prin aceste proprietăţi ajută la ameliorarea şi vindecarea acneei şi a multor afecţiuni dermatologice.

Extractul din plantegălbenele, codiţa şoricelului şi salvie- s-a realizat prin macerarea la rece a plantelor în ulei de măsline extravirgin,  timp de 3 săptămâni. În acest timp principiile active valoroase pentru ingrijirea tenului sunt absorbite în ulei. Principalele proprietăţi  ale acestor plante sunt:
  • gălbenelele - proprietăţile calmante şi antiinflamatoare sunt atribuite prezenţei manganului şi carotenoizilor din compoziţia florilor de gălbenele. Uleiul de galbenele este recomandat pentru îngrijirea tenului sensibil, hipersensibil, cu roşeaţă sau cuperozic datorită proprietăţilor calmante, de regenerare şi tonifiere. Datorită principiilor active pe care le conţine, uleiul de galbenele are o acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă şi  epitelizantă în afecţiunile  acneice ale pielii
  • codiţa şoricelului - are proprietăţi astringente, calmante, antiseptice, antiinflamatorii, decongestive, hemostatice şi cicatrizante,
  • salvia - uleiul  are proprietăţi antiseptice, antinflamatorii, analgezice, calmante, regenerante
Ulei esenţial de Tea Tree este puternic antibacterian, antimicotic, antiviral puternic, detoxifiant, stimulent, dezinfectant. Este folosit cu succes ca antiseptic, împotriva infecţiilor bacteriene ale pielii, în curăţarea şi dezinfectarea tăieturilor şi a rănilor superficiale. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Recomandari: abcese, acnee, arsuri, herpes, ten gras, încărcat, pete şi diverse leziuni ale pielii, erupţii cutanate, etc.

Ulei esenţial de Salvie este recomandat tenului cu probleme, fiind utilizat pentru vindecarea pustulelor purulente şi a diverselor inflamaţii ale pielii. Este antiseptic, antiviral, antiinflamator, anlgezicregenerant. Regleaza activitatea glandelor sebacee. Indicat in acnee.

Oxidul de Zinc - are proprietati de stimulare a vindecarii cutanate, este purifiant, antiseptic si un excelent filtru UVA si UVB.

Argila albă - este un miracol al naturii, având  calitatea uluitoare ca indiferent de modul de folosire fie  intern, fie doar  exterior la nivlul pielii, ea se localizează în final spre locul afectat, absoarbe ceea ce este nociv, apoi expulzează, de regulă pe calea tubului digestiv sau direct la suprafaţa pielii. Argila are o remarcabilă putere de absorbţie, este  antitoxică,  cicatrizantă, potenţează regenerarea celulară, reepitelizarea,  reîncarcă celulele cu  energie vitală, este calmantă, antiinflamatoare, protectoare.  Restabileşte echilibrul acido-bazic al pielii.

Notă: Unele ingrediente ( ex. propolisul etc.)  pot fi alergene pentru anumite persoane şi vă rog să testaţi potenţialul alergen punând mai întâi puţină cremă pe încheietura mâinii să vedeţi dacă nu apare o reacţie alergică : roşeaţă, inflamaţie, mâncărime . 



Cumpără Crema Antiacneică cu Neem şi Tea tree aici.


Un comentariu:

  1. MINUNATA!!!a facut minuni cu decolteul meu care se umpluse de cosuri ;in sfirsit am revenit la o piele curata .Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...