26 iul. 2012

Sapun natural cu iasomie si trandafir Venusiana

Săpun natural handmade
cu flori de iasomie şi petale de trandafir
"Venusiana"




Săpunul Venusiana, a apărut nu din spuma mării, ci din flori albe delicate de iasomie, petale roşii parfumate de trandafir unite tainic şi alchimic cu uleiuri şi unturi preţioase într-o îmbrăţişare ce a dat naştere unei creaţii pline de feminitate, puritate şi cu multiple beneficii.




Petalele delicate ale acestui minunat săpun în formă de trandafir, se deschid către tine, venusiană femeie, oferindu-şi cu generozitate întreaga suită de calităţi şi principii active binefăcătoare.



  • Petalele de trandafir au o compoziţie complexă, cu multe ingrediente biologice active ce au un efect extraordinar asupra pielii. Au efecte hidratante, astringente, antiseptice, anti-inflamatoare, antibacteriene, antivirale, anti-oxidante, astringente, calmante, regenerante, revitalizante, detoxifiante. Sunt un excelent hidratant pentru pielea uscată, pe care o hrănesc şi o revitalizează. În acelaşi timp, pentru pielea grasă petalele de trandafir sunt un reglator natural al secreţiei de sebuum, datorită proprietăţii sale astringente. Datorită calităţilor antibacteriene şi antiseptice, ajută la vindecarea infecţiilor pielii, a eczemelor şi a altor probleme ale pielii. Acnea este eliminată, pielea se purifică şi se catifelează.
  • Florile de iasomie sunt extrem de parfumate şi frumoase, au formă de stea, însă sunt extrem de fragile şi delicate. Au un parfum exotic, dulce, puternic, cald, plăcut şi senzual. Tonifică, hidratează, vitalizează şi dau prospeţime şi strălucire naturală pielii uscate, mature, iritate. Au proprietăţi antiseptice, anti-inflamatoare, anti-fungice, calmante. Catifelează pielea şi îi redau tinereţea, supleţea şi prospeţimea.
Ingrediente: uleiuri saponificate de măsline extravirgin, cocos, palmier, unt de cacao, ulei de ricin, ulei din sâmburi de struguri, ulei de aloe vera, ulei de museţel, infuzie din flori de iasomie şi petale de trandafiri, argilă albă, pulbere fină din flori de iasomie

100% pur şi natural

Fără aditivi chimici, fără coloranţi şi arome artificiale, fără conservanţi, fără parabeni, fără agenţi chimic de spumare, fără detergenţi chimici, fără derivate petrochimice, fără surfactanţi, fără alcool, fără SLS.

3 comentarii:

  1. Am cumparat sapunul asta de la tine printre alte cateva, acum ceva timp. A fost cel mai prielnic pentru mine. Eu am pielea sensibila si nu suport chimicalele (fac alergie si ma irit foarte usor) si nici parfumuri sintetice, uneori nici chiar uleiurile esentiale (probabil daca nu sunt naturale, ci tot de sinteza).Sapunul asta al tau, insa, Venusiana, este chiar venusian. :) E asa cremos, bland, delicat, finut, face o spuma cremoasa, abundenta si asa de buna...pielea mea se impaca tare bine cu el. Iti da o senzatie de...gentil, tandru, de bine. A fost indragostire la prima ... sapunire :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Carmen, ne bucuram mult sa stim ca Sapunul Venusiana iti place si iti face bine. Este si firesc, intrucat a fost creat special pentru pielea sensibila, delicata. Si noua ne place si il folosim cu incantare. :) P.S. Ne bucura emailurile tale de fiecare data si iti multumim :)

      Ștergere
  2. Este minunat sapunul Venusiana! Este asa delicat, frumos si elevat, face o spuma abundenta si fina si se simte foarte bland si armonios pe piele. Mie personal imi place foarte mult, asa finut cum e. Isi merita pe deplin numele...:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...