15 dec. 2014

Sapun de Poveste Bucuria Craciunului

Săpunul de Poveste Bucuria Crăciunului este un săpun natural în culori vesele şi delicate, fiind foarte hidratant, emolient, regenerant şi benefic pentru piele.

Este manufacturat în serie mică şi decorat special pentru sărbătorile de iarnă, poartă în el o scânteie din bucuria cu care a fost creat.

Săpunul natural Bucuria Crăciunului este un săpun vesel, atât ca parfum (natural din uleiuri esenţiale), cât şi ca decoraţiuni şi culoare, fiind o adevărată încântare şi un dar minunat de Crăciun.


La Ambrozeea acum găseşti
săpunuri vesele de Crăciun ca-n poveşti!Săpunul de Poveste Bucuria Crăciunului este realizat manual, prin metoda la rece, din ingrediente naturale benefice pentru piele: unturi şi uleiuri vegetale, argile, macerat de flori de trandafiri, uleiuri esenţiale şi pigmenţi naturali minerali pentru decor.

Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, unt de Cacao, unt de Shea, ulei de ricin, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de trandafir, argilă roşie şi verde, uleiuri esenţiale de Geranium, Ylang-ylang, Roiniţă, în plus pentru decor s-au folosit pigmenţi naturali minerali (roşu, galben, verde)

Săpunul de Poveste Bucuria Crăciunului este intens hidratant, emolient, regenerant, pielea se bucură de el la fiecare utilzare. Are un parfum dulce, delicat, floral şi fructat, având un efect tonic, de înveselire, de înălţare a spiritului.

Găsiţi Săpunul de Poveste Bucuria Crăciunului în cadrul promoţiei pentru sărbătorile de iarnă din magazinul Ambrozeea, fiind un dar frumos, natural, benefic şi vesel pentru cei dragi, atât de Crăciun sau de Anul Nou (pentru un an nou sănătos, frumos şi vesel), cât şi de Sfântul Ioan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...