6 feb. 2012

Crema naturala regeneranta pentru calcaie

Cremă naturală regenerantă pentru călcâie
cu Shea, Jojoba, Cătină, Gălbenele, Neem

Crema naturală regenerantă pentru călcâie este emolientă, hidratantă, hrănitoare şi regenerantă ce conţine extracte de plante medicinale şi uleiuri naturale bogate în vitamina A şi antioxidanţi.

Regenerează pielea uscată, îngroşată şi crăpată, pe care o hidratează şi hrăneşte. Redă sănătatea, vitalitatea şi catifelarea naturală a pielii. Este antimicotică. Se aplică pe pielea proaspăt spălată.


Cantitate 50 ml
Comandă produsul aici

Compoziţie: extract de nalbă mare , extract de gălbenele, extract de sunătoare, ulei de cătină, ulei de jojoba presat la rece, ulei de germeni de grau presat la rece, ulei de migdale dulci presat la rece, ulei de sâmburi de struguri,  ulei de ricin, ulei de neem, unt de shea, ulei  măsline presat la rece, 5 uleiuri esenţiale din Lemongrass, Neroli, Palmerose, Geranium, Ylang-Ylang, ceară naturală, apă distilată, lanolină.

Călcâiele aspre sau crăpate constituie o problemă cu care se confruntă frecvent multe persoane. Dacă pielea de pe călcâie este aspră, aceasta nu este doar o problemă de estetică, ci indică chiar o problemă de sănătate, care evidenţiază anumite carenţe ale organismului ce trebuiesc tratate neîntârziat.

Cauzele care conduc la degradarea pielii de pe călcâie: 
  • tendinţa organismului spre o piele uscată, tendinţă care se accentuează cu vârsta
  • lipsa hidratării corespunzătoare a corpului, asigurarea unui necesar de lichide: apă plată, fructe, supe - cca 2 litri pe zi - (dar nu băuturi carbogazoase)
  • deficienţa de vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina E, minerale  Calciu, fier, Zinc
  • alimentaţia lipsită de proteine şi uleiuri bogate în componente restructurante ale pielii
  • micoze şi eczeme ale pielii preluate uneori de la pedichiură sau chiar de la încălţăminte 
  • statul în picioare timp îndelungat
  • menţinerea piciorului încălţat aproape toată ziua, fără ca pielea să poată respira
  • supraponderabilitatea 
  • psoriazis
  • tulburari ale glandei tiroide
  • diabet
  • purtarea unei incălţări neadecvate ,fără aerisire în timpul temperaturilor ridicate în perioada de vară ( cum este acum moda cizmelor purtate vara, modă total nesănătoasă) sau statul cu picioarele prea aproape de o sursă de căldură (calorifer, sobă )  iarna
Tratament eficient pentru îngrijirea călcâielor crăpate
  1. Realizaţi zilnic o baie caldă la picioare sau măcar un duş lăsând să se înmoaie bine pielea de pe călcâie şi tălpi cu apă şi utilizaţi un săpun natural emolient (cum ar fi Săpunul hidratant Sweet Sweet Love (vezi aici) sau Săpunul delicat Lavender Dream (vezi aici).
  2. Exfoliaţi pielea crăpată sau îngroşată cu piatra ponce. Nu insistaţi  să înlăturaţi tot stratul de piele îngroşată într-o singură şedinţă, înlăturaţi numai cât se poate, fără a vă răni sau fisura pielea. Acest procedeu va diminua stratul de celule moarte şi degradate de pe câlcâie şi va contribui la o mai bună absorbţie şi pătrundere a cremei în staturile profunde ale pielii către celulele regeneratoare. Pe zi ce trece, stratul de piele îngroşată va fi din ce în ce mai subţire şi mai elastic.
  3. Clătiţi în final picioarele cu apă caldă.
  4. Uscaţi pielea presând uşor cu un prosop de bumbac. Neapărat uscaţi pielea dintre degetele piciorului!  Dacă pielea  rămâne umedă între degete, aceasta va favoriza apariţia şi menţinerea unor micoze, care se manifestă prin exfolierea pielii şi miros neplăcut. Această cremă tratează şi aceste micoze ale pielii dintre degete dar este necesr să păstraţi acolo pielea uscată pentru a nu recidiva micozele.
  5. Aplicaţi Crema regenerantă pentru călcâie şi masaţi uşor dar insistent călcâiele şi pielea de pe întreaga talpă pentru ca să pătrundă crema cât mai bine.
  6. Acoperiţi picioarele cu şosete din fibre naturale ( bumbac sau lână, după sezon), şosete care să fie legere, să nu preseze încheietura gleznei, astfel ca circulaţia să fie liberă. Lasaţi să acţioneze crema până dimineaţa.
  7. Alimentaţia să fie cât mai naturală, hidratantă, detoxifiantă , hrănitoare dar şi completă, să conţină echilibrat proteine, lipide şi glucide naturale, fructe şi legume proaspete. Acesta este cel mai bun tratament pentru a preveni uscarea şi crăparea călcâielor.
  8. Efectuaţi zilnic acest tratament şi veţi obţine rezultate bune în scurt timp. Pielea de pe călcâie va deveni catifelată, dar continuaţi să utilizeţi Crema regenerantă pentru călcâie preventiv, chiar şi după rezolvarea problemelor.
Crema naturală regenerantă pentru călcâie
este 100% naturală

Cumpără Crema naturală pentru călcâie aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...