10 feb. 2012

Sapun natural supervitaminizant cu suc de morcov - CarotenA

Săpun natural supervitaminizat cu suc de morcov
"CarotenA"


Preţ :15 lei
Cantitate :100g

Săpunul cu suc de morcov este un săpun emolient, hidratant şi hrănitor pentru piele.  Acest săpun îmi este foarte drag, pe cât este de benefic pentru piele, pe atât este de frumos având o culoare galben aurie şi  un parfum minunat fructat.

A fost realizat pentru a aduce un aport de Vitamina A şi Betacaroten pielii noastre pentru a o proteja şi hrăni acum iarna.

Ingrediente: unturi şi uleiuri nerafinate saponificate : unt de cacao, unt de shea, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de ricin, suc natural de morcov, ulei esenţial de portocale dulci, palmarose, roiniţă.

Untul de shea nerafinat, untul de cacao, uleiul de de cocos şi de palmier sunt recunoscute ca hidratante, hrănitoare şi emoliente pentru orice tip de piele. Aceste uleiuri conţin importante cantităţi de Vitamina A şi E, sunt cicatrizante şi calmante pentru pielea iritată, uscată sau degradată.

Uleiul de ricin alină inflamaţiile, durerea şi oboseala muşchilor, stimulează activitatea sistemului limfatic şi al revigorării celulelor pielii.

Amestecul de uleiuri esenţiale cu aromă floral-fructat a fost realizat prin combinarea calităţilor urmatoarelor uleiuri esenţiale:

Uleiul esential de palmarosa - contribuie atât la  hidratarea pielii, dar şi la revitalizarea ei prin stimularea circulaţiei sanguine şi a limfei. Uleiul de palmarosa este cunoscut ca un excelent restructurant al celulelor pielii.

Uleiul esenţial de roiniţă - este un reintineritor celular, datorită proprietăţilor antioxidante, dar şi un analgezic pentru dureri reumatice sau gută

Uleiul esenţial de portocale dulci - aduce o notă de parfum proaspăt, delicios şi este un tonic excelent al epidermei, calmează iritaţiile şi stimuleză hidratarea în profunzime a pielii.

 Sucul de morcov - conţine Vitaminele A, B, C, provitamina A (caroten), săruri minerale - fier, fosfor, calciu, sodiu, potasiu, magneziu, o esenţa enzimatică (carotina).

Am ales să utilizez în Săpunul supervitaminizant CarotenA sucul de morcov, gândindu-mă la beneficiile extraordinare ale acestuia asupra pielii.
 Cercetările actuale demonstrează capacităţile vindecătoare extraordinare ale sucului de morcov în tratarea bolilor de piele, în hidratarea şi regenerarea celulelor pielii.

Fiind o  sursă importantă de vitamina A, care are un rol primordial in menţinerea sănătăţii pielii,  sucul de morcov are o acţiune antiinflamatoare, revitalizantă şi tonifiantă a pielii. Sucul de morcovi este folosit in tratamentul dermatitelor, a eczemelor, a iritaţiilor şi ridurilor cauzate de actiunea radicalilor liberi. De asemenea, accelerează vindecarea rănilor uşoare ale pielii.

Eu nu susţin acum că sucul de morcov utilizat în săpun face toate minunile, dar dacă face numai câte puţin din fiecare este folositor pentru ngrijirea pielii  şi tot este un lucru foarte bun.

Vreau aici să vă sensibilizez mai ales cu utilizarea sucului de morcov ca tratament intern, pentru a menţine sau a recăpăta strălucirea tenului, vitalitatea şi tinereţea lui.

De aceea, este necesar să bem cca 200 ml suc de morcov proaspăt zilnic. Poate fi combinat cu suc de măr sau suc de ţelină şi vom obţine rezultate remarcabile, susţinând astfel într-un mod admirabil  tratamentele cosmetice naturale pe care le utilizăm.

Daca tenul tău are tendinţă de ridare, este obosit, are acnee, acesta este un semn că pielea ta suferă din cauza toxinelor din organism. Sucul de morcovi este recomandat de nutritionişti pentru eliminarea toxinelor acumulate. Vitaminele A, B, C, carotenul din sucul de morcov precum şi deuterina contribuie la anihilarea radicalilor liberi, detoxifică ficatul, neutralizează excesul de aciditate gastrică şi astfel încetinesc procesul de îmbătânire a pielii şi a întregului corp.

Studii recente au arătat că este o relaţie directă între nivelul Vitaminei A în sânge şi prezenţa afecţiunilor pielii la acea persoană. Betacarotenul care se găseşte în cantităţi mari în  sucul de morcov, odată ajuns în organism, se transformă în Vitamina A. S-a constatat că deficitul de Vitamina A în organism determină accelerarea procesului de îmbătrânire, apare acneea, pielea devine plină de împurităţi, uscată şi sensibilă în special mâinile şi picioarele.


Dacă vrei să fii mereu tânără şi înfloritoare
începe chiar de AZI
să ai grijă de pielea şi de organismul tău
şi bea zilnic un pahar de suc de morcov proaspăt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...