5 feb. 2012

Sampon solid tratament natural pentru par


cu extract de brusture, urzică, salvie, romarin, nuc şi neem 
                                                     
Preţ: 12 lei 
Cantitate 100g.( forma săpunului poate fi paralelipipedică sau floare)                               
 
Acest şampon solid  este un regal de plante şi uleiuri minunate ce se armonizează  într-un tratament natural pentru păr.

Are o consistenţă compactă, face o spumă abundentă, fiind realizat cu extracte din plante şi uleiuri preţioase, care menţin părul sănătos, redau strălucirea firelor de păr şi echilibrează secreţia de sebuum, hidratează şi hrănesc firele de păr de la rădăcină, stopează căderea părului( alopecie), regenerează şi intensifică creşterea părului şi îndesirea lui.
Este foarte bun pentru îngrijirea şi regenerarea pe cale naturală a părului vopsit, a părului degradat datorită unor procedee şi substanţe utilizate în procesul de coafare.
Şampon solid recomandat pentru toate tipurile de păr.

Ingrediente: uleiuri saponificate de ricin, măsline, cocos, palmier, extract din rădăcină de brusture, urzică, salvie, frunze de nuc, de neem,  şi rozmarin, ulei de nucă, ulei de  neem, ulei de jojoba, uleiuri esenţiale de tea tree, rozmarin, levănţică.

Extractele din plante susţin tratamentul de revitalizare a rădăcinii părului:
              - rădăcina de brusture şi cea de urzică - sunt antiinflamatoare, antibacteriene şi antimicotice. Ele ajută la eliminarea toxinelor de la nivelul pieli capului, la distrugerea florei microbiene de la nivelul scalpului si la refacerea troficităţii pielii. Ajută la asimilarea oligoelementelor, care sunt vitale pentru sănătatea firului de păr , stimulând regenerarea rădăcinii părului, revigorarea şi îndesirea lui . Urzica - stimulează microcirculaţia din zona scapului, elimină şi drenează toxinele, echilibrează secreţia de sebuum.
              - salvia - reglează secreţia de sebuum şi regenerează de la rădăcină firele de păr despicat.  Are  proprietăţi antimicrobiene,  depurative,  tonice, revitalizante, antiinflamatoare,  antiseptice. Este recomandată în alopecie difuză, seboree şi micoze.

Acest şampon realizat special pentru sănătatea părului tău, are în componenţă o multitudine de uleiuri naturale nerafinate ce constituie cu adevărat un tratament natural complet şi complex pentru păr:
 • uleiul de ricin- hrăneşte şi hidratează rădăcina firului de păr, este antimicotic
 • uleiul din frunze de neem - regenerant al rădăcinii firelor de păr, elimină mătreaţa, este antimicrobian, antimicotic, reglează sebuumul şi previne uscarea şi degradarea părului
 • uleiul de nucă- cunoscut din vechime şi utilizat pentru îngrijirea părului este un excelent regenerant, revitalizant  prin complexul de vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6,  numeroase minerale, precum şi prin cantitatea mare de acizi graşi  antioxidanţi OMEGA-3 şi OMEGA-6
 • ulei de jojoba - hrănitor şi regenerant pentru păr, reehilibrant al secreţiei de seebum este recomandat atât pentru părul gras cât şi pentru cel uscat, stopează căderea părului
Se foloseşte la fel ca un şampon. Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui până se obţine o spumă suficientă. Se clăteşte cu apă din abundenţă.

În final, părul se clăteşte cu 1litru apă caldă în care am adăugat 1-2 linguri de oţet de mere. persoanele care au părul lung ar trebui să clătească părul într-un lighean cu apă şi puţin oţet pentru ca firele să fie clătite pe toată lungimea lor. Mirosul uşor de oţet dispare imediat după ce se usucă părul.
Oţetul de mere este, în acelaşi timp, şi un bun tratament pentru păr, acţionează ca un balsam, contribuind la sănătatea lui, dându-i aspectul mătăsos şi strălucitor.

Atenţie! Pentru sănătatea părului evitaţi uscarea acestuia cu feonul, care usucă prea tare părul, chiar pe unele porţiuni aproape îl arde, face ca glandele sebacee să producă sebuum în exces, (deoarece glandele sebacee sesizează uscarea excesivă ce a apărut la nivelul scalpului şi se mobilizează să producă  mai mult sebuum iar aceasta va deregla în timp mecanismul echilibrat al producţiei glandelor sebacee), duce la înspicarea şi ruperea firelor de păr supra-uscate şi supraîncălzite.. Uscarea naturală în aer a părului, după ce a fost uscat prin presare  cu prosopul contribuie decisiv la sănătatea lui.Acest şampon solid reprezintă un tratament eficient pentru părul deteriorat, dar şi pentru excesul de sebuum şi mătreaţă. Efecte vizibile apar după 1 lună de folosire (4-5 spălări).

Un comentariu:

 1. Claudiu Danila9 iulie 2012, 19:17

  O cunosc pe Ambrozeea de ani buni, stiam interesul ei pentru plante medicinale, leacuri si alimente sanatoase, dar - abia dupa ce mi-am manifestat neincrederea vis-a-vis de sapunurile super colorate si exotic infatisate si chimical parfumate din Mall - am aflat ca isi creaza propriile sapunuri, creme si sampoane solide. M-am convins ca sapunurile din Mall, cu fructe exotice si petale de flori prin ele, doar de decor sunt bune si ca substituent de bibelouri - pentru ca chimicalele din ele ne recomanda doar sa le privim si eventual sa le mirosim, numai sa nu intre in contact cu vreo parte a corpului nostru, daca tinem la el.
  Am vrut un sampon natural 100% si Ambrozeea mi l-a oferit imediat. Abia astept sa cumpar si ceva bun pt. restul corpului, sa mai scape si el de asaltul de chimicale cu care l-am intretinut peste 34 de ani...

  Multumesc frumos, Ambrozeea, ca existi si ca ne faci mult bine!
  Claudiu D.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...