9 iul. 2013

Deodorant natural AmbroDEO Santal

Deodorant natural AmbroDEO cu Santal
Deodorantul natural AmbroDEO Santal şi Patchouli oferă bărbaţilor o soluţie ideală naturală pentru a se proteja împotriva mirosurilor neplăcute ale transpiraţiei.

Formula sa naturală de excepţie conţine numai ingrediente naturale, alese special pentru a absorbi şi regla transpiraţia, fără a împiedica însă procesul natural şi binefăcător al transpiraţiei, conferind în acelaşi timp un parfum plăcut datorită uleiurilor esenţiale exotice din compoziţia sa: santal, patchouli, cardamom.

Ingrediente: Unt de Cacao, Unt de Shea, bicarbonat de sodiu, amidon, Ceară naturală de albine, Ulei de Ricin, uleiuri esenţiale de Santal, Patchouli, Cardamom, Salvie.


Untul de Cacao este un excelent hidratant, emolient, formează o barieră protectoare pentru piele, hrăneşte ţesuturile cutanate, menţine pH-ul optim al pielii, calmant pentru piele, regenerant, este bogat în fitosteroli şi polifenoli, are o aromă delicioasă.

Untul de Shea este nutritiv şi intens hidratant, regenerant, epitelizant, cicatrizant, calmant pentru pielea iritată, reduce roşeaţa,  emolient, hrăneşte pielea în profunzime, antibacterian, recomant pentru leziuni superficiale, pielea sensibilă, erupţii cutanate.


Bicarbonatul de sodiu unul dintre cele mai sigure pulberi folosite pentru igiena personală, echilibrează pH-ul pielii, este antifungic şi elimină mirosurile neplăcute.

Amidonul de porumb (nemodificat genetic) este un excelent absorbant al umezelii, are proprietăţi anti-inflamatorii, calmează pielea iritată, arsurile şi mâncărimea.

Uleiul esenţial de Santal este un ulei preţios oriental, folosit în ritualuri, ceremonii spirituale şi meditaţii, are un parfum înălţător, senzual, armonizator, cu note condimentate şi lemnoase. Este antiseptic, regenerator cutanat, cicatrizant, decongestionant limfatic.


Uleiul esenţial de Patchouli este  regenerant şi revitaliant cutanat, cicatrizant, decongestionant limfatic, cicatrizant, antifungic, tonic, cu un parfum afrodisiac, aromat, fermecător, intens, picant.

Uleiul esenţial de Cardamom este stimulator, tonic, antiinfecţios, are o aromă inconfundabilă, afrodisiacă, dulce-lemnoasă, caldă, condimentată, masculină.

Uleiul esenţial de Salvie este antifungic, antibacterian, antiviral, antiseptic, antiinfecţios şi cicatrizant cutanat, astringent, reglează transpiraţia excesivă, are un parfum puternic, ierbos.

Deodorantul natural AmbroDEO este delicat cu pielea, însă este suficient de puternic pentru a proteja de mirosurile neplăcute şi de transpiraţia în exces.

Nu blochează porii, nu stopează transpiraţia, nu conţine aluminiu, parabeni, alcool, parfumanţi sintetici alergeni sau alte substanţe chimice periculoase. Este o soluţie ideală pentru sănătatea bărbaţilor.

Deodorantele cu aluminiu blochează porii şi procesul natural al transpiraţiei şi "maschează" mirosurile neplăcute cu o arome sintetice puternice, însă periculoase pentru sănătate.

Însă acest deodorant natural NU blochează procesul natural al transpiraţiei, prin care toxinele din corp sunt evacuate prin piele.

Conţine unele dintre cele mai bune ingrediente cu proprietăţi de absorbire, reducere şi eliminare a mirosurilor neplăcute, pentru ca tu să ai o sănătate înfloritoare şi să te simţi bine în pielea ta.


Ce face deodorantul natural solid AmbroDEO?
  • Absoarbe, neutralizează şi elimină mirosurile neplăcute pe cale naturală
  • Reglează procesul transpiraţiei în mod aromonios, însă nu îl împiedică
  • Permite corpului să elimine toxinele, în mod natural, prin piele
  • Susţine procesul natural de detoxifiere al organismului
  • Oferă o protecţie eficientă, neiritantă, blândă
  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Este antibacterian natural
  • Parfumează natural zona axilară cu uleiuri esenţiale ce au efecte terapeutice
  • Poate fi folosit fără grijă, întrucât nu pătează hainele

Ce NU conţine:


- aluminiu (diferite săruri de aluminiu), o neurotoxină, care se acumulează în ţesutul axilar, blochează porii şi glandele sudoripare şi împiedică procesul natural şi sănătos al transpiraţiei, fiind legat de apariţia cancerului mamar, a bolii Alzheimer, a tulburărilor sistemului limfatic şi nervos etc.
- parfumuri sau arome sintetice ce provoacă tulburări endocrine, alergii, iritaţii
- conservanţi cancerigeni, cum ar fi parabenii, care au fost descoperiţi în tumorile canceroase mamare, produc sterilitate la bărbaţi şi tulburări hormonale
- propilen glicol care este substanţa de bază în care sunt integrate celelalte ingrediente chimice folosite în deodorantele obişnuite, plastic derivat din petrol, provoacă anomalii în funcţionarea creierului, a ficatului şi a rinichilor
- emulsifianţi
- alcool care usucă şi irită pielea (mai ales când este folosit după ras)
- triclosan, pesticid clasificat ca clorofenol, suspect că ar provoca cancer
- derivaţi petrochimici
- ftalaţi care cresc riscul de apariţie a cancerului mamar, a infertilităţii, produc malformaţii la bebeluşi
- sulfaţi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...