Indian Beauty
Şampon solid tratament natural pentru păr
Preţ: 12 lei
Şamponul solid tratament natural pentru păr cu plante indiene "Indian Beauty" este realizat manual prin metoda tradiţională a saponificării la rece, conţine numai ingrediente naturale, unturi şi uleiuri vegetale, plante indiene, plante româneşti, uleiuri esenţiale şi este 100% pur şi natural.
Şampon solid tratament natural cu plante indiene |
Este un elixir natural excepţional pentru păr realizat din 8 plante şi uleiuri vegetale benefice pentru sănătatea părului.
Şamponul tratament natural pentru păr Indian Beauty este o armonioasă şi puternică combinaţie între plante indiene folosite în medicina tradiţională ayurveda (Amalaki, Haritaki, Bibitaki, Neem) şi plante româneşti folosite de secole de înţelepciunea populară (Urzică, Brusture, Nuc) pentru îngrijirea părului, potenţându-şi reciproc şi sinergic virtuţile terapeutice excepţionale.
Acest elixir vegetal natural pentru păr hrăneşte şi revitalizează părul de la rădăcină, detoxifică şi purifică pielea capului, reglează secreţia de sebuum, elimină mătreaţa, stopează căderea părului, stimulează procesul de pigmentare al firelor de păr, tratează problemele dermatologice ale scalpului.
Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate de: măsline, cocos, ricin, palmier şi unt de cacao; uleiuri presate la rece de Nucă, Neem şi Jojoba; macerat la rece din Amalaki, Bibitaki şi Haritaki; macerat la rece din Brusture, Urzică, Salvie, Rozmarin şi Neem; uleiuri esenţiale de Tea tree, Rozmarin, Lavandă, Salvie
Trioul de plante indiene Amalaki, Haritaki şi Bibitaki formează împreună faimosul remediu tradiţional ayurvedic Triphala (ce înseamnă Trei Fructe). Folosit în medicina trandiţională ayurvedică de mii de ani, Triphala este renumit pentru virtuţile sale regenerante, revitalizante, revigorante, re-întineritoare. Este un detoxifiant blând, care elimină toxinele şi în acelaşi timp hrăneşte. Echilibrează cele trei elemente constitutive ale fiinţei: sistemul nervos, procesele metabolice şi integritatea structurală globală a corpului. Tonifică şi hrăneşte celulele şi ţesuturile.
Amalaki - femeile indiene o folosesc în mod tradiţional ca elixir pentru a avea un păr strălucitor, mătăsos şi puternic. Copacul de amalaki este venerat în India ca fiind "Mama Natură", întrucât fructele sale sunt foarte hrănitoare şi există credinţa că ele hrănesc întreaga umanitate. Fructele de amalaki conţin cea mai bogată cantitate de vitamina C din natură, iar uleiul presat la rece este folosit de sute de ani de medicina tradiţională ayurveda ca remediu excelent pentru păr şi scalp, printre altele. Este şi un foarte bun balsam natural pentru păr. Calităţile sale excepţionale sunt menţionate în multe tratate secrete indiene străvechi de medicină şi sunt confirmate de sute de studii moderne.
Haritaki - antifungic, antiseptic şi antibiotic vegetal natural, elimină toxinele de la nivelul pielii capului, întăreşte firele de păr de la rădăcină, este eficientă împotriva mătreţii şi calmează mâncărimea şi iritaţia datorată mătreţii. Medicina tibetană îl consideră a fi regele plantelor.
Bibitaki - este puternic deotxifiant, antibacterian antifungic, astringent, anti-inflamator, reîntineritor, antihistaminic, stimulează creşterea părului şi repigmentarea părului încărunţit. Studii recente arată că este chiar antimutagenic.
Uleiul de Neem - este purificator, antibacterian, antiviral, antimicotic, calmant, antioxidant. Previne căderea părului şi încărunţirea, redă vigoarea firelor de păr, elimină mătreaţa, calmează iritaţia scalpului, vindecă psoriazisul. Uleiul de neem hrăneşte firele de păr, este emolient şi de aceea, este foarte bun pentru pielea uscată. Redă sănătatea şi strălucirea naturală a părului.
Uleiul presat la rece de nuc - este cunoscut din vechime şi folosit la îngrijirea părului. Este un excelent revitalizant al firelor de păr, revitalizant prin complexul de vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, minerale şi acizi graşi Omega -3 şi Omega-6.
Brusturele - este un tratament foarte bun pentru stoparea sau încetinirea alopeciei, pentru stimularea creşterii părului, pentru echilibrarea secreţiei de sebuum în dermatita seboreică, pentru eliminarea mătreţii. Este antiseptic, antibacterian, antibiotic natural.
Urzica - este antibacteriană, antimicotică, anti-inflamatoare, ajută la refacerea troficităţii pielii capului şi la asimilarea oligoelementelor, care sunt esenţiale pentru sănătatea firelor de păr.
Salvia - este un excelent tonic capilar, antimicrobian, răcoritor, anti-inflamator, echilibrează secreţia de sebuum, elimină mătreaţa, stimulează creşterea părului.
Rozmarinul - este decongestionant, tonic, cicatrizant, revitalizant al firelor de păr, stimulează microcirculaţia la nivelul pielii capului, stimulează creşterea şi îndesirea firelor de păr
SFATURI PENTRU UN PĂR FRUMOS ŞI SĂNĂTOS
Mod de utilizare: Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui, până se obţine suficientă spumă. Se clăteşte cu apă din abundenţă. În final, părul se clăteşte cu 1-2 litri de apă caldă (în funcţie de lungimea părului) în care am adăugat 1-2 linguri de oţet de mere. Mirosul uşor de oţet dispare imediat după ce se usucă părul. Puteţi folosi şi suc de lămâie, ca alternativă.
Atenţie! Pentru sănătatea părului evitaţi uscarea acestuia cu feonul, care usucă prea tare părul, pe unele porţiuni chiar îl arde şi face ca glandele sebacee să producă sebuum în exces. Glandele sebacee sesizează uscarea excesivă ce a apărut la nivelul scalpului şi se mobilizează să producă mai mult sebuum, iar acest fapt va deregla, în timp, producţia echilibrată de sebuum. Uscarea părului cu foenul duce la înspicarea şi ruperea firelor de păr supra-uscate şi supraîncălzite.
Contribuiţi decisiv la sănătatea părului, dacă îl uscaţi în aer, la temperatura camerei, după ce îl ştergeţi uşor cu prosopul.
Şampon solid 100% pur şi natural
Şamponul solid este realizat prin metoda la rece care păstrează
principiile active ale plantelor, unturilor şi uleiurilor vegetale folosite
principiile active ale plantelor, unturilor şi uleiurilor vegetale folosite
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu