8 iul. 2013

Deodorant natural AmbraDEO Citrus Joy

Deodorant natural AmbraDEO Citrus Blossom
Deodorantul natural AmbraDEO Citrus Joy este un deodorant solid natural sub formă de stick, fără aluminiu, şi conţine numai ingrediente naturale şi uleiuri esenţiale citrice.

Formula sa naturală, fără aluminiu, parabeni, parfumanţi sintetici şi alte substanţe chimice periculoase face ca deodorantul AmbraDEO să fie o soluţie ideală pentru sănătatea ta.

Este blând şi delicat cu pielea, este emolient şi hidratant datorită unturilor de Cacao şi Shea din compoziţie, absoarbe eficient transpiraţia şi eventualele mirosuri neplăcute, şi NU împiedică procesul natural al transpiraţiei, care este benefic pentru sănătate.

Conferă în acelaşi timp o protecţie antibacteriană şi un parfum natural plăcut datorită uleiurilor esenţiale citrice din compoziţia sa: portocale, roiniţă, lemongrass şi litsea cubeba.

Ingrediente: Unt de Cacao, Unt de Shea, bicarbonat de sodiu, amidon, Ceară naturală de albine, ulei de Ricin, Uleiuri esenţiale citrice de Portocale, Lemongrass, Roiniţă şi Litsea Cubeba.

Untul de Cacao este un excelent hidratant, emolient, formează o barieră protectoare pentru piele, hrăneşte ţesuturile cutanate, menţine pH-ul optim al pielii, calmant pentru piele, regenerant, este bogat în fitosteroli şi polifenoli, are o aromă delicioasă.

Untul de Shea este nutritiv şi intens hidratant, regenerant, epitelizant, cicatrizant, calmant pentru pielea iritată, reduce roşeaţa,  emolient, hrăneşte pielea în profunzime, antibacterian, recomant pentru leziuni superficiale, pielea sensibilă, erupţii cutanate.

Bicarbonatul de sodiu unul dintre cele mai sigure pulberi folosite pentru igiena personală, echilibrează pH-ul pielii, este antifungic şi elimină mirosurile neplăcute.

Amidonul de porumb (nemodificat genetic) este un excelent absorbant al umezelii, are proprietăţi anti-inflamatorii, calmează pielea iritată, arsurile şi mâncărimea.

Uleiul esenţial de Portocale are un parfum dulce, citric, proaspăt, vesel, jucăuş, aduce seninătate, prospeţime, căldură. Este tonifiant, detoxifiant, decongestionant limfatic, revitalizant cutanat, antiseptic.

Uleiul esenţial de Lemongrass este un excelent deodorant şi are un parfum proaspăt, cu note citrice, crude, verzi, ierboase. Tonifică şi revitalizează pielea, stimulează circulaţi sanguină, este antiinfecţios, antifungic.

Uleiul esenţial de Roiniţă are o aromă plăcută, dulce, citrică, calmează pielea sensibilă sau iritată, este antioxidant, tonifiant cutanat, antiinflamator, calmant, reparator, cicatrizant.

Uleiul esenţial de Litsea Cubeba are o aromă dulce, picantă, proaspătă, cu note citrice-lămâioase, este înălţător, stimulator. Este decongestionant limfatic, tonic cutanat, antiseptic, astringent, antiinflamator, antibacterian.

Deodorantul natural AmbraDEO este delicat cu pielea, însă este suficient de puternic pentru a proteja de mirosurile neplăcute şi de transpiraţia în exces.

Nu blochează porii, nu stopează transpiraţia, nu conţine aluminiu, parabeni, alcool, parfumanţi sintetici alergeni sau alte substanţe chimice periculoase. Este o soluţie ideală pentru sănătatea femeilor.

Deodorantele cu aluminiu blochează porii şi procesul natural al transpiraţiei şi "maschează" mirosurile neplăcute cu o arome sintetice puternice, însă periculoase pentru sănătate.

Însă acest deodorant natural NU blochează procesul natural al transpiraţiei, prin care toxinele din corp sunt eliminate prin piele.

Conţine unele dintre cele mai bune ingrediente cu proprietăţi de absorbire, reducere şi eliminare a mirosurilor neplăcute, pentru ca tu să ai o sănătate înfloritoare şi să te simţi bine în pielea ta.


Ce face deodorantul natural stick AmbraDEO?
  • Absoarbe, neutralizează şi elimină mirosurile neplăcute pe cale naturală
  • Reglează procesul transpiraţiei în mod aromonios, însă nu îl împiedică
  • Permite corpului să elimine toxinele, în mod natural, prin piele
  • Susţine procesul natural de detoxifiere al organismului
  • Oferă o protecţie eficientă, neiritantă, blândă
  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Este antibacterian natural
  • Parfumează natural zona axilară cu uleiuri esenţiale ce au efecte terapeutice
  • Poate fi folosit fără grijă, întrucât nu pătează hainele

Ce NU conţine:


- aluminiu (diferite săruri de aluminiu), o neurotoxină, care se acumulează în ţesutul axilar, blochează porii şi glandele sudoripare şi împiedică procesul natural şi sănătos al transpiraţiei, fiind legat de apariţia cancerului mamar, a bolii Alzheimer, a tulburărilor sistemului limfatic şi nervos etc.
- parfumuri sau arome sintetice ce provoacă tulburări endocrine, alergii, iritaţii
- conservanţi cancerigeni, cum ar fi parabenii, care au fost descoperiţi în tumorile canceroase mamare, produc sterilitate la bărbaţi şi tulburări hormonale
- propilen glicol care este substanţa de bază în care sunt integrate celelalte ingrediente chimice folosite în deodorantele obişnuite, plastic derivat din petrol, provoacă anomalii în funcţionarea creierului, a ficatului şi a rinichilor
- emulsifianţi
- alcool care usucă şi irită pielea (mai ales când este folosit după ras)
- triclosan, pesticid clasificat ca clorofenol, suspect că ar provoca cancer
- derivaţi petrochimici
- ftalaţi care cresc riscul de apariţie a cancerului mamar, a infertilităţii, produc malformaţii la bebeluşi
- sulfaţi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...