8 iul. 2013

Deodorant natural AmbraDEO Flowers of Paradise cu Santal si Ylang-ylang

Deodorant natural AmbraDEO floral (fără aluminiu)
Deodorantul natural solid AmbraDeo Flowers of Paradise cu Santal şi Ylang-ylang pentru femei este un deodorant solid fără aluminiu, cu ingrediente naturale, blânde şi sănătoase, cu uleiurie esenţiale florale, exotice, încântătoare.

Are o formulă naturală non-toxică, neiritantă, blândă, cu unturi, uleiuri vegetale şi uleiuri esenţiale. 

Este o alternativă sănătoasă pentru femei la antiperspirantele şi deodorantele din comerţ ce conţin substanţe toxice şi periculoase.Ingrediente: Unt de Cacao, Unt de Shea, Ulei de Gălbenele, Ulei de Salvie, ceară naturală de albine, bicarbonat de sodiu, amidon, Ulei de Ricin, Uleiuri esenţiale feminine delicate, dulci, florale, exotice: Santal, Ylang-ylang, Lavandă, Geranium

Untul de Cacao este un excelent hidratant, emolient, formează o barieră protectoare pentru piele, hrăneşte ţesuturile cutanate, menţine pH-ul optim al pielii, calmant pentru piele, regenerant, este bogat în fitosteroli şi polifenoli, are o aromă delicioasă.

Untul de Shea este nutritiv şi intens hidratant, regenerant, epitelizant, cicatrizant, calmant pentru pielea iritată, reduce roşeaţa,  emolient, hrăneşte pielea în profunzime, antibacterian, recomant pentru leziuni superficiale, pielea sensibilă, erupţii cutanate.


Bicarbonatul de sodiu unul dintre cele mai sigure pulberi folosite pentru igiena personală, echilibrează pH-ul pielii, este antifungic şi elimină mirosurile neplăcute.


Amidonul de porumb (nemodificat genetic) este un excelent absorbant al umezelii, are proprietăţi anti-inflamatorii, calmează pielea iritată, arsurile şi mâncărimea.

Uleiul esenţial de Santal este un ulei preţios oriental, folosit în ritualuri, ceremonii spirituale şi meditaţii, are un parfum înălţător, senzual, armonizator, cu note condimentate şi lemnoase. Este antiseptic, regenerator cutanat, cicatrizant, decongestionant limfatic.

Uleiul esenţial de Ylang-ylang are un parfum feminin dulce, intens, floral, exotic, senzual, afrodisiac, cu note voluptuoase şi optimiste. Reglează secreţia de sebuum, revigorează, regenerează pielea.

Uleiul esenţial de Lavandă are o aromă inconfundabilă, florală, ierboasă, suavă, este cicantrizant, regenerator cutanat, calmant pentru piele, antiseptic, antibacterian, cicatrizant, antiinfecţios, calmează iritaţii, rănile, arsurile. Recomandat a fi folosit după ras sau epilare şi în probleme dermatologie, infecţii cutanate, acnee, prurit, etc.

Uleiul esenţial de Geranium este un parfum intens, nobil, armonizator, cu note dulci florale. Este astringent, tonifiant, antiinfecţios, antifungic, antibacterian, antiinflamator, cicatrizant, regenerant celular, stimulator limfatic.

Deodorantele cu aluminiu blochează porii şi procesul natural al transpiraţiei şi "maschează" mirosurile neplăcute cu o arome sintetice puternice, însă periculoase pentru sănătate.

Însă acest deodorant natural NU blochează procesul natural al transpiraţiei, prin care toxinele din corp sunt evacuate prin piele.

Conţine unele dintre cele mai bune ingrediente cu proprietăţi de absorbire, reducere şi eliminare a mirosurilor neplăcute, pentru ca tu să ai o sănătate înfloritoare şi să te simţi bine în pielea ta.


Ce face deodorantul natural stick AmbraDEO?
  • Absoarbe, neutralizează şi elimină mirosurile neplăcute pe cale naturală
  • Reglează procesul transpiraţiei în mod aromonios, însă nu îl împiedică
  • Permite corpului să elimine toxinele, în mod natural, prin piele
  • Susţine procesul natural de detoxifiere al organismului
  • Oferă o protecţie eficientă, neiritantă, blândă
  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Este antibacterian natural
  • Parfumează natural zona axilară uleiuri esenţiale ce au efecte terapeutice
  • Poate fi folosit fără grijă, întrucât nu pătează hainele

Ce NU conţine:

- aluminiu (diferite săruri de aluminiu), o neurotoxină, care se acumulează în ţesutul axilar, blochează porii şi glandele sudoripare şi împiedică procesul natural şi sănătos al transpiraţiei, fiind legat de apariţia cancerului mamar, a bolii Alzheimer, a tulburărilor sistemului limfatic şi nervos etc.
- parfumuri sau arome sintetice ce provoacă tulburări endocrine, alergii, iritaţii
- conservanţi cancerigeni, cum ar fi parabenii, care au fost descoperiţi în tumorile canceroase mamare, produc sterilitate la bărbaţi şi tulburări hormonale
- propilen glicol care este substanţa de bază în care sunt integrate celelalte ingrediente chimice folosite în deodorantele obişnuite, plastic derivat din petrol, provoacă anomalii în funcţionarea creierului, a ficatului şi a rinichilor
- emulsifianţi
- alcool care usucă şi irită pielea (mai ales când este folosit după ras)
- triclosan, pesticid clasificat ca clorofenol, suspect că ar provoca cancer
- derivaţi petrochimici
- ftalaţi care cresc riscul de apariţie a cancerului mamar, a infertilităţii, produc malformaţii la bebeluşi
- sulfaţi
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...