14 ian. 2012

Body Cream Sweet Sweet Love

Cremă de corp nutritivă

Crema de corp Sweet, Sweet Love te răsfaţă cu o atingere feminină, satinată, cu parfumul delicat, îmbătător. Este o cremă delicată, aerată, cu aromă suavă. Intră rapid în pielea pe care o hrăneşte, o hidratează, o regenerează şi o catifelează.


Cutie: 100ml 
Se găseşte în magazinul Ambrozeea aici

Ingrediente: unt de shea nerafinat, ulei de cocos presat la rece, unt de cacao nerafinat, uleiuri presate la rece de caise, migdale dulci, sâmburi de struguri, măsline, uleiuri esenţiale de vanilie de Bourbon, portocale, ylang ylang, trandafir. 

Crema Sweet Sweet Love este recomandată pentru  îngrijirea pielii întregului corp. Este recomandată chiar şi pentru tenul sensibil, care necesită hidratare sau are tendinţă de ridare. Revitalizează pielea uscată. Stimulează şi activează microcirculaţia. Stimulează secreţia de colagen, redă supleţea pielii. Este emolientă, hidratantă, regenerantă, nutritivă. Efectul sinergic al tuturor unturilor şi uleiurilor se resimte imediat, pielea devine catifelată, elastică, luminoasă şi relaxată.

Mod de utilizare: aplicaţi crema pe piele după baie, în cantitate mică,  în functie de necesităţile pielii.
Păstrare: ferit de lumina si căldură. După deschiderea recipientului, termenul de valabilitate este de 6 luni.

Cumpără Crema de corp Sweet Sweet Love aici

5 comentarii:

  1. Ana-Maria Teodorescu, Bucuresti19 ianuarie 2012 la 14:45

    Am cumparat de la tine crema de corp Sweet Sweet Love si a trebuit neaparat sa vin sa spun cat de minunata este!!! M-a cucerit total!!! Are consistenta unui unt de corp, este extrem de delicata, asa cum se precizeaza si are un parfum EX-CEP-TIO-NAL! DIVIN!!! Este nevoie de o cantitate extrem de mica pentru a o aplica pe piele, intra imediat in piele. Lasa pielea foarte catifelata, cu un parfum discret de-a dreptul divin! Sunt super incantata!!! Am mai folosit creme naturale, dar asta le-a intrecut de departe pe toate!!!!M-a cucerit si raman fidela! Am recomandat-o cu entuziasm si prietenelor si colegelor! Multumesc, Ambrozeea! Este minunat ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, Ana-Maria si ma bucur ca iti place si esti chiar foarte incantata de ea. Intre timp, ai mai facut cateva comenzi si stim cat de mult iti place gama Sweet Sweet Love (si nu numai). :) Cu mult drag.

      Ștergere
  2. Draga Ambrozeea,numai cuvinte de lauda pentru aceasta crema de corp!!! Are un parfum minunat, dulce si aromant, fin,delicios,de iti vine sa o mananci!Nu trebuie sa folosesc decat foarte putin din ea, se topeste imediat in contact cu pielea si intra complet in piele, nu ramane grasa.Face pielea fina ca de piersica.Mie imi place enorm!Gata, am devenit o clienta fidela a ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult, Danutza. Te asteptam cu drag de fiecare data. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar produsele Ambrozeea sunt "delicioase" pentru corp. Ambrozeea a reusit sa demonstreze ca un produs cosmetic poate fi eficient, parfumat, delicat... si fara a contine parabeni sau alte E-uri. Ma bucur ca am descoperit acest site si ca am ajuns sa folosesc astfel de produse. Corpul nostru are nevoie de natura si de tot ce este natural. Felicitari, Ambrozeea, pentru ceea ce faci..pentru pasiunea cu care se vede ca realizezi aceste produse!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...