15 dec. 2014

Sapun de Poveste cu Lavanda Vis de Iarna

Săpunul de Poveste cu Lavandă Vis de Iarnă este un săpun natural, manufacturat în serie specială, dedicată sărbătorilor de iarnă, fiind realizat şi decorat manual cu mult drag, fiecare bucată de săpun purtând în el o scânteie din bucuria cu care a fost creat.


La Ambrozeea acum găseşti
săpunuri cu Lavandă ca-n poveşti!




Săpunul de Poveste cu Lavandă Vis de Iarnă este realizat din ingrediente naturale, cu unturi şi uleiuri vegetale, infuzie de lavandă, flori de lavandă, argilă, pigment natural, uleiuri esenţiale de Lavandă.


Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, unt de Cacao, unt de Shea, ulei de ricin, ulei de sâmburi de struguri, infuzie de flori de lavandă, pulbere de cacao, argilă, pigment natural mineral, uleiuri esenţiale de Lavandă, Busuioc, Geraniu

Săpunul natural Lavandă Vis de Iarnă este delicat, hidratant, emolient, regenerant pentru piele.

Lavanda este cunoscută de mii de ani, pentru proprietăţile sale calmante, liniştitoare şi purificatoare. De altfel, denumirea sa provine din latină, "lavare", care înseamnă "a spăla". Astfel, ea curăţă şi purifică atât corpul, cât şi psihicul fiinţei umane. De asemenea, este antifungică, antibancteriană, antiseptică, anti-inflamatoare, tonifică, stimulează microcirculaţia sanguină, este un excelent cicatrizant, regenerant.

Unturile de Shea şi Cacao sunt excelente pentru piele, beneficiile lor nenumărate fiind recunoscute în toate lumea. Sunt hidratante, emoliente, regenerante, cicatrizante, catifelează pielea.

Sapun de Poveste cu Lavanda Vis de Iarna
Săpunul de Poveste cu Lavandă Vis de Iarnă este şi benefic pentru piele, dar şi foarte frumos şi festiv decorat. Îl puteţi dărui celor dragi cu ocazia Crăciunului, de Anul Nou (pentru un an nou sănătos, prosper şi frumos) şi este un cadou deosebit şi de Sfântul Ioan.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...