11 iul. 2014

Ulei natural de plaja pentru ten sensibil şi pentru copii AmbraSun Sensitive

Uleiul natural de plajă AmbraSun Sensitive este un ulei de plajă 100% natural, ce protejează pielea delicată a persoanelor cu ten sensibil şi a copiilor. Conţine uleiuri vegetale presate la rece alese special dintre cele cu factorul de protecţie cel mai ridicat, ce conferă o protecţie solară cu adevărat eficientă, dar şi naturală, fiind în acelaşi timp emoliente, hidratante pentru pielea expusă la soare. Se aplica uşor si are un miros suav, delicat floral, natural.
Acum vă puteţi bucura liniştiţi de vancanţa la mare, de weekendurile în natură sau la parcul de distracţii în apă, împreună cu cei mici, întrucat puteţi folosi pentru ei o protecţie solară 100% NATURALĂ şi EFICIENTĂ, cu Uleiul natural de plaja AmbraSun Sensitive. Acest ulei de plajă poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, însă este în special destinat celor cu ten sensibil şi copiilor.


Ulei natural de plaja ten sensibil

AmbraSun Sensitive ulei natural pentru plajă permite o bronzare uniformă, lentă şi protejează pielea expusă la soare, vânt şi apă. Uleiurile din compoziţie conţin puternici antioxidanti cum ar fi: tocoferol, vitamina C, betacaroten în sinergie cu celelalte principii active, neutralizează radicalii liberi la nivelul pielii şi previn deteriorarea ei.  

Uleiul natural de plajă AmbraSun Sensitive are efect protector împotriva razelor UV (datorită oxidului de zinc, care reflectă lumina), este hidratant, emolient, nutritiv, calmant, reconfortant, normalizează metabolismul pielii. 







Ingredienteuleiuri naturale presate la rece: ulei de Germeni de grâu, ulei de Macadamia, ulei Monoi de Tahiti, ulei de Jojoba, ulei de Avocado, ulei de Cătină, ulei de Susan,  ulei seminţe de Zmeur, ulei seminţe de Morcov, ulei de Gălbenele şi oxid de zinc.

Uleiul de plajă AmbraSun Sensitive asigură:

  • protecţie solară eficientă şi 100% naturală
  • hidratarea, hrănirea şi emolierea pielii pe durata expunerii la soare
  • sănătatea pielii
  • bronzarea uniformă, lentă


Mod de utilizare:

Uleiul natural de plajă AmbraSun Sensitive se aplică pe suprafaţa pielii, înainte de expunerea la soare şi se va reaplica după intrarea în apă, pentru a reînnoi protecţia solară. Este recomandat atât înainte, cât şi după expunerea la soare.

Copiii vor îndrăgi acest ulei delicios de plajă, datorită parfumului delicat.


Uleiul de Seminţe de Zmeură seminţele de zmeură conţin un nivel ridicat de acizi graşi esenţiali omega 3 şi omega 6, antioxidanţi şi vitamina E, având un efect puternic antioxidant, deci conferă o protecţie intensă faţă de razele UV ale soarelui. Are un SPF foarte ridicat, între 30-50.

Uleiul de Germeni de Grâu este una dntre cele mai bune surse de vitamina E, K, B. Este hidratant, antioxidant. Are o bună protecţie solară, cu un SPF de 20.


Uleiul de Monoi de Tahiti este obţinut prin macerarea florilor de Gardenie în ulei de cocos, are o aromă suavă, exotică, este hidratant, emolient şi protejează eficient împotriva razelor ultraviolete. Are proprietăţi antioxidante.

Uleiul de Macadamia este obţinut prin presare la rece, este non-gras şi pătrunde rapid în piele. Este uleiul cu cea mai mare cantitate de acizi graşi mononesaturaţi dintre toate uleiurile folosite în cosmetică, fiind un bun emolient şi hidratant intens al pielii. Are efect regenerant asupra pielii, calmează arsurile solare, oferă protecţie împotriva expunerii prelungite la soare.

Uleiul de Jojoba- este foarte similar din punct de vedere structural si chimic cu sebumul uman, produs de glandele sebacee, Este emolient şi hidratant, este non-comedogen, antioxidant, previne deteriorarea celulelor pielii sub acţiunea factorilor agresivi (soare, vânt), este hidratant, antibacterian, regenerant.

Uleiul de Avocado este uşor absorbit de piele şi hidratează în profunzime, fiind recomandat pentru pielea expusă în mod repetat la soare. Este bogat în sterolini, substanţe care atenuează petele datorate expunerii prelungite la soare, mai ales la orele amiezii.

Uleiul de seminţe de struguri este unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, este bogat în substanţe minerale precum cupru, seleniu, zinc. În plus, conţine vitamina E, vitamina F, dar şi protianidine, ce au un efect antioxidant asupra pielii de 50 de ori mai puternic decât cel al vitaminei E.


Ulei de Ricin este recomandat pentru efectul său calmant şi emolient asupra pielii. Este un bun umectant, reduce petele şi pigmentaţiile nedorite ale pielii.


Oxidul de Zinc este un filtru natural mineral excelent al razelor UVA, UBA şi UVC. În plus, este calmant al iritaţiilor şi arsurilor solare, este antiseptic, antibacterian, antifungic şi stimulează refacerea cutanată.


NU conţine uleiuri esenţiale care pot fi fotosensibile şi care pot genera pete pigmentare!

NU conţine alcool, conservanţi, coloranţi sau parfumanţi sintetici, parabeni, ftalaţi, parafine, derivaţi petrochimici, sodium lauril sulfat, sodium metil sulfat sau alte substanţe chimice!


Formulă 100% naturală, blândă şi delicată cu pielea,
sănătoasă, sigură şi eficientă.

Conferă o protecţie solară 100% naturală,
cu un factor de protecţie SPF 20.


Recomandări pentru protecţia solară:

- nu vă expuneţi la soare între orele 11-15, când soarele este foarte puternic.

- ieşiti în soare numai cu o pălărie, şapcă, urmăriţi să aveţi mereu capul acoperit
- folosiţi ulei NATURAL de protecţie solară la plajă, iar apoi o cremă naturală hidratantă şi hrănitoare  pentru piele
- limitaţi timpul de expunere la soare 
- dacă sunteţi în situaţia de a trebui să staţi mai mult în soare, folosiţi haine cu mâneci lungi, pantaloni lungi, din materiale uşoare, răcoroase, naturale (preferabil bumbac, in, etc), pălării cu boruri largi şi ochelari de soare
- consumaţi cât mai multă apă plată sau sucuri proaspăt stoarse de fructe (nu băuturi şi sucuri carbogazoase) pentru a ajuta corpul să se rehidrateze

Cantitate cca : 150ml



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...