11 iul. 2014

Serum natural concentrat Antipigmentar cu ulei de Crin alb

Serumul natural Antipigmentar face să dispară petele pigmentare de pe piele şi previne apariţia lor. Uleiurile naturale antioxidante din formula Serumului Antipigmentar regenerează şi restructurează pielea.
Serumul natural Antipigmentar  regenerează derma, uniformizează şi iluminează culoarea pielii.

Cantitate 10 ml
Comandă produsul din magazinul Ambrozeea aici
Serum natural concentrat Antipigmentar

În ultima vreme tot mai multe persoane se confruntă cu problema apariţiei unor pete bej-maronii mai mici sau mai mari pe faţa, decolteu, spate sau braţe. Se observă că ele apar mai ales în perioadele de expunere la soare.

Pentru multe femei apariţia acestor pete pigmentare constituie o problema estetică ce poate deveni chiar un motiv de stres.









Cauzele apariţiei acestor pete pigmentare pot fi : 
  • predispoziţia genetică - membrii familiei prezintă astfel de pete
  • alimentaţia nesănătoasă, produse care conţin aditivi, conservanţi, îndulcitori,  coloranţi sintetici( E-uri)
  • expunerea prelungită la soare fără a proteja corespunzător pielea
  • aplicarea unor tratamente sau produse cosmetice neadecvate sau care au ingrediente fotosensibile ce pigmentează pielea atunci când este expusă la soare
  • utilizarea unor medicamente care produc fotosensibilitatea pielii
  • afecţiuni ale ficatului sau glandelor hormonale
  • utilizarea contraceptivelor
  • în timpul sarcinii sau perioada de după sarcina

Ingredienteulei de Crin alb, ulei de Borago, ulei de Ricin, ulei de Primrose, ulei din seminţe de Morcov, ulei de Cătină.


Mod de utilizare:
Serumul se aplică zilnic, de preferat seara. Cu ajutorul pipetei extrageţi câteva picaturi, pe care le aplicaţi doar pe zonele cu pete şi apoi lăsaţi Serumul Natural să se absoarbă şi să acţioneze.

Ulei de Crin alb iluminează pielea şi previne apariţia petelor, atenuează petele, este hidratant şi calmant al pielii.

Ulei de Borago este recunoscut pentru proprietăţile sale excelente de regenerare cutanată, Întârzie apariţia ridurilor şi previne pierderea elasticităţii şi fermităţii pielii. Regenerează tesuturile, elimină roşeaţa, petele şi inflamaţiile.

Ulei de Ricin, bogat in antioxidanti,  este un ulei foarte bun pentru îngrijirea pielii. Datorită proprietăţilor sale regenerante, este folosit pentru a calma iritatiile pielii, pentru a curăţa tenul de impurităţi şi pentru a-l hidrata.

Ulei de Primrose, denumit şi ulei de Luminiţa Serii, este un ulei regenerator şi reîntineritor al pielii, redă elasticitatea şi tonusul vital al pielii. Este recunoscut ca restructurant, reepitelizant şi antioxidant. Este un excelent  protector al barierei de hidratare a pielii, previne uscarea şi ridarea. Este iluminator şi depigmentar pentru petele de vârstă, rozacee, este protector şi regenerator după expunere la soare.

Ulei din seminţe de Morcov sălbatic este un detoxifiant şi regenerator al ţesutului cutanat, este cunoscut pentru efectul său antirid şi pentru ameliorarea petelor pigmentare de vârstă sau de altă natură. Este radiant, revitalizant şi tonifiant.

Ulei de Cătină are un conţinut bogat în flavonoide, fitosteroli, serotonină, aminoacizi omega, oligoelemente, minerale şi vitamine, în special provitamina A (beta carotenul), vitamina E (tocoferolul) şi vitamina F (vitamina pielii). Este detoxifiant, stimulator al regenerării celulare şi a proceselor de eliminare a petelor pigmentare. Uleiul de catină conţine substanţe bioactive care stimulează refacerea colagenului, inhibând procesele de imbătrânire şi apariţia ridurilor. Asigură menţinerea echilibrului hidro-lipo-proteic al pielii şi potenţează efectul nutritiv revitalizant. Uleiul de cătină protejează pielea împotriva efectelor nocive ale radiaţiilor ultraviolete, protejează împotriva cancerului de piele şi a afecţiunilor dermatologice agravate de soare, a petelor ce apar mai ales prin expunere la soare.  

              
NU conţine conservanţi, aromatizanţi, parfumanţi sintetici
parabeni şi nici un fel de substanţe chimice!

Serumul natural Antipigmentar
este 100% natural şi eficient

Cumpără Serumul natural Antipigmentar aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...