9 iul. 2013

Deodorant natural AmbroDEO Cedru si Chiparos

Deodorant natural stick AmbroDEO cu Cedru si Chiparos
Deodorantul natural AmbroDEO Cedru şi Chiparos pentru bărbaţi este un deodorant natural solid fără aluminiu, cu ingrediente naturale, emoliente şi blânde cu pielea, conferind în acelaşi timp o protecţie naturală împotriva mirosului transpiraţiei.

Nu conţine ingrediente chimice toxice, ci numai unturi şi uleiuri vegetale naturale binefăcătoare pentru piele.

Datorită formulei sale naturale, este o soluţie ideală pentru sănătatea bărbaţilor.





Ingrediente: Unt de Cacao, Unt de Shea, bicarbonat de sodiu, amidon, Ulei de Ricin, ceară naturală de albine, uleiuri esenţiale cu note masculine, fresh: Cedru, Chiparos, Roiniţă

Untul de Cacao este un excelent hidratant, emolient, formează o barieră protectoare pentru piele, hrăneşte ţesuturile cutanate, menţine pH-ul optim al pielii, calmant pentru piele, regenerant, este bogat în fitosteroli şi polifenoli, are o aromă delicioasă.

Untul de Shea este nutritiv şi intens hidratant, regenerant, epitelizant, cicatrizant, calmant pentru pielea iritată, reduce roşeaţa,  emolient, hrăneşte pielea în profunzime, antibacterian, recomant pentru leziuni superficiale, pielea sensibilă, erupţii cutanate.

Bicarbonatul de sodiu unul dintre cele mai sigure pulberi folosite pentru igiena personală, echilibrează pH-ul pielii, este antifungic şi elimină mirosurile neplăcute.

Amidonul de porumb (nemodificat genetic) este un excelent absorbant al umezelii, are proprietăţi anti-inflamatorii, calmează pielea iritată, arsurile şi mâncărimea.
 
Uleiul esenţial de Cedru este decongestionant cutanat, drenant limfatic, antiseptic, antiinfecţios, antimicotic, astringent, cicatrizant, stimulator, are un parfum lemnos, echilibrat, ierbos, condimentat,

Uleiul esenţial de Chiparos este un binecunoscut decongestioant şi reglator al glandelor sudoripare, tonic al sistemului circulator şi limfatic, astringent, antiseptic, reduce transpiraţia excesivă, are un parfum răşinos, ambrat-lemnos, picant, masculin.

Uleiul esenţial de Roiniţă are o aromă plăcută, dulce, citrică, calmează pielea sensibilă sau iritată, este antioxidant, tonifiant cutanat, antiinflamator, calmant, reparator, cicatrizant.

Deodorantul natural AmbroDEO este delicat cu pielea, însă este suficient de puternic pentru a proteja de mirosurile neplăcute şi de transpiraţia în exces.

Nu blochează porii, nu stopează transpiraţia, nu conţine aluminiu, parabeni, alcool, parfumanţi sintetici alergeni sau alte substanţe chimice periculoase. Este o soluţie ideală pentru sănătatea bărbaţilor.

Deodorantele cu aluminiu blochează porii şi procesul natural al transpiraţiei şi "maschează" mirosurile neplăcute cu o arome sintetice puternice, însă periculoase pentru sănătate. Însă ele nu rezolvă cauza, ci doar acoperă mirosurile.

Însă acest deodorant natural NU blochează procesul natural al transpiraţiei, prin care toxinele din corp sunt evacuate prin piele.

Conţine unele dintre cele mai bune ingrediente cu proprietăţi de absorbire, reducere şi eliminare a mirosurilor neplăcute, pentru ca tu să ai o sănătate înfloritoare şi să te simţi bine în pielea ta.


Ce face deodorantul natural solid AmbroDEO?
  • Absoarbe, neutralizează şi elimină mirosurile neplăcute pe cale naturală
  • Reglează procesul transpiraţiei în mod aromonios, însă nu îl împiedică
  • Permite corpului să elimine toxinele, în mod natural, prin piele
  • Susţine procesul natural de detoxifiere al organismului
  • Oferă o protecţie eficientă, neiritantă, blândă
  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Este antibacterian natural
  • Parfumează natural zona axilară cu uleiuri esenţiale ce au efecte terapeutice
  • Poate fi folosit fără grijă, întrucât nu pătează hainele

Ce NU conţine:


- aluminiu (diferite săruri de aluminiu), o neurotoxină, care se acumulează în ţesutul axilar, blochează porii şi glandele sudoripare şi împiedică procesul natural şi sănătos al transpiraţiei, fiind legat de apariţia cancerului mamar, a bolii Alzheimer, a tulburărilor sistemului limfatic şi nervos etc.
- parfumuri sau arome sintetice ce provoacă tulburări endocrine, alergii, iritaţii
- conservanţi cancerigeni, cum ar fi parabenii, care au fost descoperiţi în tumorile canceroase mamare, produc sterilitate la bărbaţi şi tulburări hormonale
- propilen glicol care este substanţa de bază în care sunt integrate celelalte ingrediente chimice folosite în deodorantele obişnuite, plastic derivat din petrol, provoacă anomalii în funcţionarea creierului, a ficatului şi a rinichilor
- emulsifianţi
- alcool care usucă şi irită pielea (mai ales când este folosit după ras)
- triclosan, pesticid clasificat ca clorofenol, suspect că ar provoca cancer
- derivaţi petrochimici
- ftalaţi care cresc riscul de apariţie a cancerului mamar, a infertilităţii, produc malformaţii la bebeluşi
- sulfaţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...