12 sept. 2012

Sapun natural tonic cu Ginseng si Cuisoare

MahaVira
Săpun natural tonic
cu Ginseng şi Cuişoare

Preţ: 12 lei
Greutate: 100-110 g

Săpun natural tonic cu Ginseng şi Cuişoare

Săpunul natural tonic MahaVira cu Ginseng şi Cuişoare este realizat manual prin metoda la rece care păstrează principiile active ale plantelor, unturilor şi uleiurilor vegetale folosite şi este 100% natural.

Săpunul MahaVira îţi îmbracă trupul cu charisma şi forţa sa solară, este dinamizant, solarizant, tonic, revigorant.



Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate: ulei extravirgin de Măsline, ulei de nucă de Cocos, ulei de Palmier, Unt de Cacao presat la rece, ulei de Ricin; ulei de sâmburi de Struguri presat la rece; infuzie în apă pură de izvor de Cuişoare şi rădăcină de Ginseng; pulbere de Cacao; ulei esenţial de Cuişoare, ulei esenţial de Ghimbir.



Săpun tonic MahaVira cu Ginseng şi Cuişoare

Săpunul MahaVira este un săpun puternic aromat oriental, cu ulei esenţial natural de cuişoare şi ghimbir, este tonic, inspiră forţă, vigoare şi masculinitate elevată, dinamică, vitală, puternică, susţinătoare, pătrunzătoare, cu o notă de senzualitate misterioasă, exotică, amintind de Indiile îndepărtate.

În tradiţia milenară Ayurveda, cuişoarele sunt categorizate ca fiind yang (au o energie solară, dinamică, masculină), cu gust dulce-amărui, iute, picant, sunt fierbinţi, astringente, stimulatore, afrodisiace.

Proprietăţile cuişoarelor: sunt antimicrobiene, antibacteriene, antivirale, antifungice, antiseptice, stimulatoare, energizante, afrodisiace, anti-oxidante, anti-inflamatoare.

Cuişoarele sunt bogate în multe vitamine şi minerale: calciu, fier, potasiu, sodiu, fosfor, magneziu, mangan, vitaminele A şi C, etc.

Săpun 100% Pur şi Natural

Îl găsiţi în magazinul nostru online aici.

Un comentariu:

  1. Multumesc Ambrozeea! Recunosc ca il folosesc cu zgarcenie, ca sa nu se termine prea repede, ca miroase si se simte asa de bine sapunul asta... Il cautam de mult timp si tu l-ai oferit barbatilor care se repecta si carora le place naturalul. Multumim inca o data si tine-o tot asa: cu produse inedite, surprinzatoare, naturale si binefacatoare! Claudiu

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...