16 dec. 2011

Bile efervescente de baie Sweet Sweet Love

Sweet sweet love
Bile efervescente de baie cu ylang-ylang
 Preţ: 3 perle de baie/10lei
Ofertă specială: 10 perle de baie/30lei

Baia caldă în care ai pus una sau două "perle" efervescente aromate de baie, îţi poate oferi relaxarea şi regenerarea de care ai nevoie după o zi de activitate intensă.
Perlele efervescente de baie cu ingrediente complet naturale alchimizează starea ta interioară, aducând relaxare, bună dispoziţie, calm şi regenerare.
Uleiul esenţial de Ylang ylang (sau "Floarea florilor"), este obţinut prin distilarea celor mai delicate flori galbene a acestei plantei exotice de la tropice. Folosit in industria parfumurilor pentru mirosul sau adânc, floral şi misterios, are efecte liniştitoare şi calmante, scade  tensiunea nervoasă, este antidepresiv şi antistress. Din punct de vedere cosmetic ajută la reglarea sebumului, este emolient pentru piele şi stimulează creşterea părului. Este revigorant erotic şi euforic, bun in tratamentul impotenţei şi a frigidităţii.
 Ingrediente:
unt de cacao BIO presat la rece, unt de shea presat la rece, ulei de cocos BIO nerafinat, ulei de măsline extravirgin, ulei de migdale dulci , bicarbonat de sodiu, sare de mare, amidon de porumb, sare de lămâie, ulei de vanilie, ulei esenţial de ylang-ylang, lavandă şi roiniţă.
 Utilizare:
Pentru ca efectul perlelor efervescente să fie maxim este recomandat ca înainte de a face baia miraculoasă, să faceţi un duş scurt pentru a spăla pielea de toxine şi a ne purifica energetic.
Se va pregăti cada cu  apă caldă.  Vom intra în cadă şi după ce ne aşezăm confortabil, desfacem ambalajul şi punem în apă   1-2  "perle efervescente". Trebuie să fim atenţi să nu umectăm înainte bilele cu apă pentru că se pierde efectul de efervescenţă. 

Pentru copii, baia cu biluţe efervescente ( realizate cu ulei esenţial de portocală şi lemon grass) este veselie şi bucurie, distracţie parfumată.

Se pun în cadă 1-2  perle efervescente de baie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...